reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wyprawki dla maluchów

Gdzieś naforum sie przewinął temat komód i znalazłam taka strone .I sie zastanawiam czy zaryzykować i zamowic.Bardzo mi sie podobaja te zestawy i z chęcią bym zamowiła łożeczko ,komde,słupek i kuferek.Tylko zastanawiam sie jakiej to jest jakisci ijak to wyglada naprawde.Niby opinie są dobre ,jesli chodzi o jakośc,gorsze opinie ma ta firma jesli chodzi o kontakt i realizacje zamowienia.
No nic same zobaczcie i ocencie i poradzcie.
Mebelki.pl - Meble dla dzieci, meble dziecięce

reklama
Nie wiem jak jest w Polsce, ale w Irlandii jeżeli kupujesz towar i nie możesz osobiście sprawdzić jakości produktu to masz dwa tygodnie na zwrot towaru jeżeli jakość jest niezadowalająca

nie przebrnełam przez tą moją wyprawkę posegregowałam tylko unisex chłopięce dziewczęce i odłożyłam te największe...bo mamusia w feworze zakupów kupiła bluzeczke na 8 letnią dziewczynkę haha :) zazwyczaj to tyle jest osob na szmatach ze mama łapie co sie da a potem w domu ogląda co kupiła :)

ale ogolnie ciekawy ten sklep wczoraj kupiłam winyla billy joel za 50 groszy i ksiazke (na szczescie osoby ktore tam pracuja raczej nie znaja sie na tym) z 1940 roku :) ale rarytas :) i zaplacilam za nią 1 złoty :-)

A ja dzisiaj zaszalałam i kupiłam ubranka dla Synusia (a jak jednak córcia będzie, to komuś dam, albo pod sukieneczkę jej włóżę;)
W tesco była taka promocja, że nie mogłam się powstrzymać- za 5 superciuchów zapłaciłam 30 zł. Do tego jeansowe, b. cieniutkie spodenki z h&m za... 20 zł:) I czerwone- już dawno zakupione płócienne spodenki z lumpka za 2 zł. Muszę korzystać z takich promocji, bo potem im bliżej lata tym letnie ciuszki będą droższe... Zdjęcia takie sobie- nie włączyłam lampy a już ciemno.
P1070604.jpgubr.jpgP1070603.jpg

to moze i ja sie kiedys zmotywuje i zrobie fotke mojej wyprawce hehe poki co mama dzis znow przyniosla 8 spioszkow i bluzeczki :) i tak codziennie :)

Tusen sliczne te mebelki! Bardzo mi się podobają. Ja dużo rzeczy zamawiam przez internet i chyba nigdy się nie zawiodłam.

Ja widzę dziewcyzny, że szalejecie z ciuszkami! A ja się ciągle boję cokolwiek kupować... Jakos tak mi się wydaje, że to za wcześnie. Z jednej strony bardzo bym chciała, ale z drugiej strony mam jakiś opór...

Ironia twoja mama jest tak samo szalona jak ty, hehe, oczywiście pozytywnie:) Bluzka dla 8letniej dziewczynki, hehehee, rewelacja:)

Aestima śliczne ciuszki, ja tam bym się nie krępowała ubrać w nie dziewczynki, przecież paseczki jej nie zaszkodzą:)

Traschko, ja też czasem sobie myślę, że to za wcześnie, ale z drugiej strony- co ma być to będzie, ciuszki nic nie zmienią;) A teraz są super promocje na letnie ubranka- w maju będą o wiele droższe.

No masakra- mnie już nie stać na ubranka w normalnej cenie a co dopiero wtedy... Dlatego polecam te promocje tescowe- fajne ciuszki i body np przecenione z 23 na 6 zł! 2 pary spodenek za 18 zł, czapka- 5 zł (pierwotna cena 19,90) Po świętach w ogóle będą wyprzedaże- nawet w takim mothercare, to pewnie znów coś kupię. Koleżanka mi mówiła, że nie wolno do 7 miesiąca (przesąd) a tyle i tak bym nie wytrzymała!

reklama
ee głupie te zabobony jeszcze ciaza miesiac nie miała a moja mama juz miała pół szafy ciuszków :) moze uda wam sie znalezc taki second hand ...chociaz ja w krakowie tez takiego nie znalazłam a niby takie duze miasto :( ale na podkarpaciu tez biedniej i nie moga dawac takich wygórowanych cen to korzystamy :)

Do góry