reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze zachcianki ciążowe

a ja już czwarty dzień wpierdzielam chipsy solone ale ograniczam się do jednej paczki.

Bryszka ja też myślę, że w brzusiu synuś i też będzie Aleksander, choć mąż chce córki

ja też bym chciała tak normalnie przytyć 12 kilo. w poniedziałek okaże się ile mi się przez miesiąc przytyło, bo moja waga domowa oszukuje. jak narazie to bardzo mało przybrałam

reklama
Mnie się jeszcze podoba Igorek i Seweryn ale... jakoś tak Oluś najbardziej a dla dziewuszki Laura Zośka Lena

no właśnie mi tez się tak podoba, jest tyle zdrobnień. jak dziewucha będzie to Zosia:) widzę że też masz ją w propozycjach. ja jeszcze chciałam Kalinka, mąż Zuzia:)

Dziewczyny dokłądnie, podobno najwięcej się przybiera 7,8,9 mc, także wszystko przed nami:-/ Ja od początku ciąży stale mam 1kg na plusie, ważyłam się wczoraj.
moje imiona dla synusia: Jaś, Igor, Mikołaj
dla dziewczynki: Pola, Iga, Zuzia, Natalka, Hania nio jeszcze Julka mi się podoba, choć jest ich sporo ;-)
julieet jestem za :-D

Też myślałam o wątku z imionami :p Ja dla chłopca chcę Filip, dla dziewczynki nie mam pomysłu, a coś mi się wydaje, że to dziewczynka będzie ;)

Ja ma codziennie ochotę na lody z polewą toffi.Już się nie bawie z kupowanie pojedynczych tylko od razu pudełko,ale mam na kilka dni,tzn min na dwa:-D No i czekolada.Ale widze ,ze to nie nowość tutaj.
Za to obiadów wcale nie jem,nawet ulubione gołąbki od mamy mnie nie ruszają.
Z chipsami się ograniczam,bo to niezdrowe i m krzyczy:zawstydzona/y: w poprzedniej ciąży wcale ich nie jadłam.
Narazie mam 3kg na +,w sumie to rochę dużo.

ja to wogóle staram się słodycze ograniczać, przed ciążą to bym się za ciastko dała zabić, a teraz to nie rusza mnie. no chyba że chwila słabości mnie dopadnie :)

A mnie się udało dzisiaj spalić popcorn w mikrofalówce. Taką zachciankę miałam a mi się zwęgliło :-D Ale jak robiłam drugi raz to na szczęście wyszło ;)

reklama
Wczoraj o 23.00 moj T mial zachcianke na popcorn, ja tak srednio ale jak zrobil miche to cala zjedlismy w blyskawicznym tempie :)

Do góry