witam, pomyslalam ze byloby fajnie pogadac o tym czym sie interesujemy, co nas kreci, czym sie zajmujemy w wolny czas oczywiscie oprocz naszych pociech:-):-) napewno kazda z nas ma cos ciekawego do opowiedzenia o sobie....
reklama
czym sie zajmujemy w wolny czas oczywiscie oprocz naszych pociech:-):-)
To jest najpiękniejsze zdanie

Bo tak sobie myślę że pewnie większość z Nas jednak spędza czas ze swoimi dziećmi przynajmniej po 12-14h/dobę.
A tak wracając do tematu to muszę niestety z przykrością stwierdzić, że odkąd Dominik pojawił się na świecie to cały mój świat przewrócił się do góry nogami i nie zajmuje się niczym innym jak tylko Nim.

Odpoczynkiem , moim azylem, dla mnie jest kuchnia. :-) Uwielbiam gotować:-) A żeby przyjemność była 2w1 to Mały w tej kuchni ze mną przesiaduje tez na okrągło.
gabiaz
Fanka BB :)
Iwon to może wspaniały kucharz z Dominisia wyrośnie:-)
Ja poza zajmowaniem się Karolinką jeszcze staram się podciągnąć w angielskim i czytam różne artykuły i nowinki związane z zawodem. Poza tym teraz mam czas na docenianie przyrody i być może wkręci mi się fotografowanie- kiedyś jeszcze zenitem nawet niezłe foty robiłam ale zaniedbałam sprawę a teraz powoli zaczyna to wracać:-)
Ja poza zajmowaniem się Karolinką jeszcze staram się podciągnąć w angielskim i czytam różne artykuły i nowinki związane z zawodem. Poza tym teraz mam czas na docenianie przyrody i być może wkręci mi się fotografowanie- kiedyś jeszcze zenitem nawet niezłe foty robiłam ale zaniedbałam sprawę a teraz powoli zaczyna to wracać:-)
Ja też lubię gotować, szczególnie eksperymentować, szczególnie przydało się to jak w ciązy byłam na diecie cukrzycowej 
Już nie mogę się doczekać kiedy będę mogła jeść absolutnie wszystko, wtedy to dopiero zacznę szaleć w kuchni
już mi się nazbierało trochę przepisów do wypróbowania!

Już nie mogę się doczekać kiedy będę mogła jeść absolutnie wszystko, wtedy to dopiero zacznę szaleć w kuchni

Gabi.... kochana jesteś, bo przecież zapomniałam o moich ukochanych zdjęciach.;-)
Razem z M. szalejemy i wielbimy się w Nikonach.
Ostatnio zliczyliśmy ile mamy fotek... przez 3 lata wyszło nam jakieś 7200.
Z czego koło 500-1000 straciliśmy przy awarii kompa.

Ostatnio zliczyliśmy ile mamy fotek... przez 3 lata wyszło nam jakieś 7200.

Jak byłam młodsza (rany jak to brzmi
przeciez ja mam dopiero 24 lata, a piszę jak stara) lubiła, czasem pobawić się na kompie jakąś grafiką... może jak znajdę czas to "zakupię" sobie jakiś fajny programik do obróbki graficznej i wreszcie się tym zajmę tak na poważnie, bo naprawdę chciałabym czymś się zająć... coś porobić ciekawego co będzie mi sprawiać przyjemność... do tej pory studiowałam dziennie i miałam Tomaszka, więc dla siebie czasu było mało, a szczerze mówiąc teraz jak pojawił się jeszcze Adasiek to zajęcie się czymś tylko dla siebie (i nie będącym pracą zarobkową) jest jeszcze bardziej niemożliwe... Na szczęście we wtorek kończę te pie...one studia i przynajmniej to będę miała z głowy
A od nowego roku chcę posłać starszego do przedszkola, więc wolnego czasu mi przybędzie ;-)
Może napiszcie też o sposobach jakie macie żeby znaleźć czas na hobby

Może napiszcie też o sposobach jakie macie żeby znaleźć czas na hobby

ja zanim urodzila sie Mariska z zapalem jezdzilam razem z mezem na wyscigi motocyklowe
a jak mnie nie bylo na torze to sledzilam przebieg calego sezonu w telewizji. Dzis troszke brakuje czasu ale jak znajde chwilke to ogladam. Razem z mezem niestety musimy troszke poczekac zanim pojedziemy na wyscig z mala bo halas jest niebezpieczny dla tak malego dzieciaczka. poza tym uwielbiam robic zdjecia i przez 3 miesiace zrobilam okolo 3500 zdjec naszej corci.
bylabym zapomniala jestem duza fanka pilki noznej
)
bylabym zapomniala jestem duza fanka pilki noznej
maylah
Fanka BB :)
Beata Z , mój mąż by się cieszył, jakbym byłą fanką footballu, ale ja oglądam mecze tylko jak Polska gra
Jeśli chodzi o mnie, to moją pasją jest uwaga : nauczanie. Jestem po Filologii romańskiej i niestety w mojej miejscowości nie ma pracy dla nauczyciela j. fr. więc pracuje w banku
, ale uwielbiam uczyć, na razie tylko w szkole językowej, ale zawsze to coś, dla mnie to taka radość i satysfakcja, jak mam wolny czas, a ostatnio mało, to szukam jakiś materiałów ciekawych na lekcje.
Lubię też słuchać francuskiej muzyki i tłumaczyć piosenki , i robić fotki, ale widzę,że to dużo mamuś lipcowych lubi.
Może chcecie skorzystać z baby bommowego kursu jezyka francuskiego, hehehe
Bonnuit czyli Dobranoc :-):-):-)
Jeśli chodzi o mnie, to moją pasją jest uwaga : nauczanie. Jestem po Filologii romańskiej i niestety w mojej miejscowości nie ma pracy dla nauczyciela j. fr. więc pracuje w banku

Lubię też słuchać francuskiej muzyki i tłumaczyć piosenki , i robić fotki, ale widzę,że to dużo mamuś lipcowych lubi.
Może chcecie skorzystać z baby bommowego kursu jezyka francuskiego, hehehe
Bonnuit czyli Dobranoc :-):-):-)
reklama