reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

Ha ha ha no nie sądziłam, że tak Was rozbawię moim wyznaniem. Otóż oświadczam Wam Kochane, że resztę juz w sumie mam, nawet staniki do karmienia kupiłam i zdążyły juz do mnie dotrzeć więc poród ich nie wyprzedzi :p nie pochwalę się za to jak spakuję torbę bo widzę, że bardzo lubicie kabaret a ja się na gwiazdę nie nadaję! Jestem za bardzo wsytdliwa :-D

reklama
Hahaha :-D Dobre jesteście laseczki!
Ja też nie mam pościeli jak Doris, mam śpiworek do spania i 4 prześcieradła. No tam jakiś kocyk jakby chłodno było czy becik też się znajdą :) I tyle. Nie ma co szaleć na początek.
Tak naprawdę na początku dzieciątko potrzebuje tylko MAMY!! Hihihi Bliskości, miłości, tulenia, buziakowania, głaskania, karmienia i ewentualnie wytrzeć tyłek jak kupa już szczypie taka rzadka :rofl2:

Ja pościel mam dla dziewczynek komplety po J i kupiłam im po dwa "swoje". I niby na początku nie uzywalam, ale dziecko miało mieciutko leżeć na kołderce. Zaczęłam pościeli używać jak J miała 5msc. Z blizniaczkami pewnie będzie to prędzej bo ją lubię chłodno w mieszkaniu no i pora roku inna.

Za to jeszcze nie zamówiłam łóżka dla J i pościeli dla niej. Ale ambitnie dziś mam zamiar to ogarnąć i jechać zamówić szafę I komode do pokoju. Jak będzie jakiś fajny to i narożnik odrazu kupie. Ale pewnie to będziemy musieli robić na wymiar.

Ale przed tym kupujemy farby i malujemy. Ł ma to ogarnąć w przyszły weekend. Na szafę i komode i tak będziemy musieli czekać ok 14 dni roboczych.

Na koniec dokupie jakiś fajny stolik i krzesła i przerobie przedpokój na mini jadalnie. Planów mam zobaczymy ile z tego uda nam się zrobić. Ale praktycznie do około końca września, początku października mamy czas.

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

A to kołyska która kupili moi Rodzice dla Zuzi :) jak będziemy u Niech to Królewna będzie miała gdzie spać ;)

Załączniki

• 1442135129276.jpg
    1442135129276.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 149
Hej
dziewczyny jak byłybyscie zainteresowane kocykami lub kompletem kocyk z poduszka d i wózka czy łóżeczka, rozkami czy ochraniaczem do łóżeczka to może spodobają wam się moje prace:-)

reklama
Do góry