reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
martadelka- my kupiliśmy dwie- cieplejszą i chłodniejszą, prababcia Mieszka jedną, coicia jedną, moja mama 2 i tak się nazbierało. W dodatku trzy które kupił mu dziadek w zeszłym roku są teraz dobre:-D:-D:-D Na spacerze codziennie inna- zazdraszczam mu normalnie:tak::-D

ja kupiłam Emilce cudna ciepła kurtkę 86cm, białą z sowami i dupa na tą zimę była za duża, mam nadzieję, że nie urośnie za dużo i sie w nią jeszcze wciśnię:-D

martadelka, zapomniałam wymienić jednej kurtki, którą po kuzynie- jeszcze z metką- dostał:-D Normalnie kurtkowy szał! Ale bodziakóe z krótkim mamy tylko 4 i pilnie na zakupy w tej sprawie muszę się wybrać:tak:

Zolza, jaką, jaką?? Nie wytrzymiem, pokazuj!:)))

:-D Chciałam zrobić mu zdjęcie, to mi bateria padła w tel. ;-) To jest taki płaszczyk - ogólnie boję się, że zanim się ciepło zrobi, to będzie za mały... Taki jasny na granatowej podszewce, z tyłu lekko dłuzszy - na zamek i guziczki, z kapturkiem. Ech, zaraz poszukam aparatu ;-)

Dziewczynki,
poszukuję kompletu poscieli z ochraniaczem na szczebelki dosc wysokim, aby po zamontowaniu materaca na najnizszym poziomie ochraniacz wypełnial całosc
obecnie moja spryciula juz zerwała sznureczki i wyciaga sobie pieluchy przez szczebelki z pólek :)))) a ochraniacz byl super ale sprawdzil sie TYLKO jak materac byl na poziomie najwyzszym :/

reklama
Do góry