Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Słuchajcie, kupiłam sobie na allegro spodnie ciążowe i właśnie wczoraj mi przyszły. Jestem z nich bardzo zadowolona, bo spódniczka mnie już cisnęla strasznie. A teraz siedzę sobie w pracy w dżinsach i czuję się jakbym dresy na sobie miała. No i brzuszek może bez skepowania rosnąć
Witam - mama z grudniówek 2005. Po raz kolejny wystawiłam trochę rzeczy na allegro w ramach czystek w szafie mojej Lenki która obsypana została prezentami. Nie wszystko nam się przydało, przyda, nie wszystko odpowiada naszym gustom a przede wszystkim nie jestem w stanie wszystkich tych rzeczy wykorzystać. Jest ich po prostu za dużo.
Może którejś z Was coś sie spodoba - zapraszam do obejrzenia moich aukcji.
A ja drogie koleżanki zamówiłam sobie na stronce 9fashion spodnie ciążowe bardzo mi się podobają! Ciekawa jestem jak będą wyglądać jak je dostane i czy też będą mi się tak podobac! A tak na marginesie to drogie te ciuchy!!
No drogie są okropnie! Aż mnie dziwi, że spodnie, które będą służyłe kilka miesięcy dochodzą prawie do 200 zł (a niektóre i więcej!). Dlatego też zdecydowałam się na używane firmowe spodenki. Jestem naprawdę zadowolona.
Mycha, a jakie te spodnie są? Masz zdjęcie? one są specjalnie profilowane czy mają elastyczny pas na brzuch?