Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja też mam już spory brzuszek, ale przed ciążą nie byłam płaska a może to raczej dlatego , że to będzie moje trzecie dzieciątko.Spróbuję Wam go pokazać jak mi się uda
Adasia, piekny brzuszek. U mnie tez 3 dzieciatko i roznica wieku niezbt duza.
Mycha, masz tempo nie powiem, spore. Co wcale nie znaczy, ze nie potrzebowal tego Twoj organim na poczatku, a teraz zwolnisz "przyrost wagowy". U mnie jakies 5kg z czego pewnie z 1,5 w piersiach ;D. No ale szczesliwie zaraz zakoncze 18 tc.
Witam, rodze w maju, nakupowałam za dużo ciuszków, a bardzo duuuzo też dostałam. Ubranka sa używane (po jednym dziecku-mojej siostry) a są również nowe z metkami.
Zainteresowane dziewczyny wyślijcie swój mail na aroter@o2.pl a ja odeśle zdjęcia z cenami
pozdrawiam
A mi się wczoraj poszczęściło na ciuchlandii - kupiłam sobie spodnie ciążowe - takie rybaczki z regulowanym pasem, do tego 2 bluzki i spódnicę w gumkę. Za wszystko dałam 12 zł