Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Vileyka - wiem że na początek będzie za duży, ale na 0-3 mam a większy na dluższe spacery się przyda i na wiosnę.
Donia - polecam bumpy to takie rurki z łącznikami które łączy się w różne cudactwa - hit wśród wszystkich znajomych 3-latków.
Ewelina - cudne.
Ja zastanawiam się nad licytacją ubranek z tej aukcji: Wyprawka dla chłopca {0-3-6 m-cy} KOMBINEZON 43el. (1915762411) - Aukcje internetowe Allegro Tak jako zestaw uzupełniający do tego co mam, bo każdy mówi że Dzieci strasznie brudzą![]()
Ładny, praktyczny i za grosze wychodzi. Pisałam do tego sprzedawcy z zapytaniem o kwotę ceny minimalnej i odpisał, że jest to 270 zł, a jak aukcja przekroczy tą sumę to wyśle ciuszki na terenie Polski gratistakie zestawy całkiem fajna sprawa a ten jest bardzo łądny
Ale się obkupiłamzamówiłam już łóżeczko i komodę z przewijakiem, 2 komplety pościeli (moja mama uważa że przesadziałam i już sama się zastanawiam czy jeden by nie starczył), do tego prześcieradełka, ozdobne literki na ścianę (imię mojego synusia), kosmetyki oilatum, pieluchy 1 op., chusteczki, majtasy jednorazowe
i do tego podkłady.
Z większych zakupów został mi do kupienia wóżek to zostawiam na grudzień.
Cieszę się że w końcu zaczęłam robić zakupy bo ja jestem z tych co wolą mieć wszystko wcześniej![]()
że warto mieć zapas dla małego brudaska![]()