ewelina26k
Fanka BB :)
ojej... no to współczuję, czyli Wasza dzidzia to istny dar tak ? (oczywiście wszystkie nasze dzidzie to dary od Boga) ale w tej sytuacji to można mówić o cudzie, .
taki dar z pomocą współczesnej medycyny;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ojej... no to współczuję, czyli Wasza dzidzia to istny dar tak ? (oczywiście wszystkie nasze dzidzie to dary od Boga) ale w tej sytuacji to można mówić o cudzie, .
Wiecie co dziewczyny ja nie wiem jak przeżyję poródja się tak strasznie krępuję, każda wizyta u gina jest dla mnie tak krępująca, a co dopiero jak będę rodziła, wiecie o czym mówię (kupka, bączki, wymioty) bo tego się nie uniknie, ajććć spraw Boże abym to dała radę przejść. Ja w tych sprawach zawsze miałam problemy a świadomosć tego że rodzę i kreca się obcy ludzie mnie przytłacza, dobrze że będę rodziła ze swoją położną to pewnie pomoże bardziej zresztą już ostatnio jej powiedziałam co mnie przeraża.
) pytaliśmy w żartach jak ma ochotę żonie zaglądać po całym dniu oglądania w pracy, ale wymigał się od odpowiedzi, dziewczyny rodzące na Inflanckiej nogą trafić na niego albo koleżankę z tej samej klasya słuchajcie...a te wszystkie kremy muszę kupić?
alantan, bepathen, maltan, sudokrem i maść majerankowa?