Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
maść majeranków ja używam tylko podczas kataru dla dziecka pod nosek, bo to antybakteryjna, nie za bardzo wiem do czego by ona miała ci służyć w szpitalua słuchajcie...a te wszystkie kremy muszę kupić?
alantan, bepathen, maltan, sudokrem i maść majerankowa?
A te rzeczy kiedy coś pierwszy raz zrobił itp tak szybko się zapomina. Ładny ten album i cena bardzo atrakcyjna. My dla synka w empiku kupowaliśmy i duzo wiecej kosztował, a w środku dość podobny jest, nawet niektóre fotografie poznaję, że identyczne. Chyba się skusze na ten dla córeczki :-)Ja z racji zawodu się Wam powymądrzam- dziewczyny mają całkowitą rację- bepanthen zdecydowanie wystarczy, na pupę, na buźkę (na dwór) i na Twoje sutki :-) Są w wersji 100 ml. Sudokrem to na pupę- wysusza i nie każdemu dobrze służy-trzeba testować, majerankowa tylko przy katarku. Alantan jest bardzo zbliżony do bepanthenu. Ja z Jakubem od początku miałam bepanthen krem, ale potem ze względu na cenę prosiłam pediatrę o recepte na "maść pośladkową"- taka robiona w aptece za 5 zł 100 ml i najlepsza powiem szczerze.