Anastazja , ja w domu mam taki wózek Delti Dot ja średnio lubię takie wózki ale potrzebowałam właśnie taka parasolkę do bagażnika więc mam. Plusem jest wiec rozmiar po złożeniu i waga, oraz fakt że dziecko ma naprawdę sporo miejsca nawet w zimowym kombinezonie bo siedzisko jest dość głębokie i szerokie. Nie lubię takich wózków ze względu na komfort a raczej jego brak w prowadzeniu, ciężko się prowadzi jedna ręką gdy kółka obrotowe są odblokowane. Za to mojemu dziecku jeździlo sie w nim rewelacyjnie. Ja jednak preferuję takie wózki Jane Slalom Pro Reverse których komfort prowadzenia nawet jedna ręką jest nieporównywalne ale fakt dobrze mieć cos takiego lekkiego żeby wrzucić do samochodu.
, wszystko fajnie poza tym ze strasznie rzucało w nim dzieckiem, te wózki nie nadaja sie na nasze chodniki. oddalismy go szybciej niz kupilismy. ja oobiscie na szybko to wole nosidełko, a jak cos dłuzej to zwykła spacerowke takze ci nie poradze
. uwazam ze jedynym plusem tych wozkow jest to ze sie składaja do małych rozmiarów i mozna wszedzie zapakowac.
. A ja się zawzięłam i nie odpuszczę- chce zwrot kasy i pewnie pójdzie o rzecznika praw konsumenta-ale po co mi ta szarpanina, kurde w tym kraju nawet zabawki normalnie nie można kupić
.