reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

nasze zakupy

Liv - ślicznie wygląda!!! Mnie dziś rozmowa z Marciaa trochę odwiodła od tego niedźwiadka i nie wiem czy go nie oddać, bo na zime i tak jest za cienki, a jak założe ciuszki, tego misia i jeszcze kombinezon to ugotuje maluszka, a na marzec kwiecień nie wiem czy nie lepsza będzie kurteczka po prostu - co myślicie?? .... Ale z drugiej strony tak mi się podoba ...

Ewelina - my też się długo staraliśmy i teraz najchętniej kupiłabym wszystko co tylko zobaczę :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja sobie go kupię, ale w rozmiarze 62 na własnie taki okres przejściowy zimowo - wiosenny, tyle tylko, że celuję w ten biały. Alka przecież planujesz kolejną pociechę, więc napewno się przyda :) Poza tym słodziaszkowy ten kombinezon i tyle :) Pewnie jak oddasz będzie Ci szkoda, no ale pogadaj może jeszcze z mamami, które mają takie zimowe dzieci, może one coś doradzą. No a kombinezon na zimę swoją drogą :)

Megi byly białe też ale nam właśnie z M. podobał się ten brązowy - jest taaaki cudny :):):) zresztą pewnie to nie jedyna rzecz którą założę raz lub wcale :)

Liv wciąż patrzę na zdjęcie tej Twojej córci - słodziuteńka jest :)

Alka jak Ci sie bardzo podoba to wymien na wiekszy i bedziesz dzieciatko na wiosne w nie pakowac. Ja czesto go uzywalam do samochodu w lutym, przy -8/-12 stopni jak wiedzialam, ze nigdzie nie bede chodzic niz po sklepach albo po muzeach.

ooo Asteria z tego wynika, że Twoje maleństwo szybko zacznie stawiać pierwsze kroczki skoro chodzić będzie gdy będzie nosiło rozmiar 68 hihihi - przepraszam - taki żarcik :-)

Ala ja bym brała.na wiosnę będzie jak znalazł tylko oczywiście większy.a na zimę to i tak jest za cienki i musisz nabyć coś znacznie grubszego.moja córka do momentu postawienia pierwszych kroków korzystała ze różnych kombinezonów. dopiero jak zaczęła chodzić wpakowałam ją w kurteczkę i ciepłe spodnie na szelki.

reklama
Ala ja bym brała.na wiosnę będzie jak znalazł tylko oczywiście większy.a na zimę to i tak jest za cienki i musisz nabyć coś znacznie grubszego.moja córka do momentu postawienia pierwszych kroków korzystała ze różnych kombinezonów. dopiero jak zaczęła chodzić wpakowałam ją w kurteczkę i ciepłe spodnie na szelki.
moi synowie tak samo, bo kurtki zawijały się po pleckami
w naszym klimacie często jest tak, że do końca kwietnia a czasem nawet i w maju dziecko nosi taki wiosenny kombinezonik

Do góry