Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Karolcia widzę, że mam podobne doświadczenia, co Vileyka. Dodam tylko, że mój młody miał (ma) atopowe zapalenie skóry, więc musięlismy szczególnie uważać. Teraz są coraz lepsze kosmetyki ale nie polecam johnson&jonson - młodego sypałoDziewczynki a ja mam pytanie co części z wyprawki "Kąpiel/apteczka":
-chusteczki nasączone (jakiej firmy kupić może słyszałyście które są najlepsze, najmniej uczulające?)
-puder do ciała (czy jest konieczny, jeśli tak to jakiej firmy?)
-oliwka (jakiej firmy?)
-krem ochronny do buzi (jakiej firmy?)
Te staniki Alles są śliczne, ja jednak boję się kupować bez mierzenia...Przyszła część moich zakupów z Allegro,ogólnie jestem zadowolona ale najbardziej podoba mi się ten stanik:
BIUSTONOSZ DO KARMIENIA Alles DREAM roz 80 C emma (1848554404) - Aukcje internetowe Allegro
Świetny materiał i co prawda ma fiszbiny ale takie mięciutkie (chyba jakiś silikon) a nie druciane. Chyba kupię jeszcze jeden ale po porodzie.
ja sie zgadzam całkowicie z dziewczynami.Dziewczynki a ja mam pytanie co części z wyprawki "Kąpiel/apteczka"
Te staniki Alles są śliczne, ja jednak boję się kupować bez mierzenia...
A co do fiszbin to dlaczego miałby ich nie mieć?? Ja sobie nie wyobrażam moich balonów bez fiszbin![]()
ja śpiworek kupiłam niebieski w paseczki - wiesz męskihih ale żółte były śliczne