reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

nasze zakupy

reklama
emolienty sa do problemow skornych a ludzie ich nagminnie uzywaja...nie wiem czemu. Mnie odrazu połozna kazała odstawić

kupiłam niuniowi body w h&m 3pak z motywem i love mum w sumie oklepany juz ale i tak uwielbiam :) i skarpecioszki
zas w smyku nic nie było na 56...jedynie połspioch ale tkaie nijakie zas Nikodem dostał kapelusz i bedzie amancik :)

to widać coś się zmieniło bo ja właśnie w szkole rodzenia się dowiedziałam, żeby kąpać w emolientach na początku i o chusteczkach też nic nie było. jakbym miała używać wacików to bym cholery dostała chyba:D
ja spróbuję na początek tych dużych wacików, one sa na moje oko całkiem spore jak na małą dupkę;-)

emolienty sa do problemow skornych a ludzie ich nagminnie uzywaja...nie wiem czemu. Mnie odrazu połozna kazała odstawić
To dziwne bo właśnie w szpitalach dzieci kąpią w emolientach. No oczywiście zależy jakie stężenie.
Jak my byłyśmy małe to nas kąpano w naparach z rumianku bo odkaża itd. Dzisiaj już prawie nikt tego nie robi bo rumianek może silnie uczulać. Np. mnie :-)

byliśmy dziś na zakupach i zdecydowaliśmy się na wózek - będzie bolder - taki :) Implast Bolder ECOLINE SD wózek+fotel+torba+10XGr (1847145185) - Aukcje internetowe Allegro kolor emerald :)

i kupiliśmy też synkowi kilka ciuszków :)
IMG_0151.jpgIMG_0152.jpgIMG_0153.jpgIMG_0154.jpgIMG_0155.jpgIMG_0156.jpgIMG_0157.jpgIMG_0158.jpg
pencil.png

Alka fajne ciuszki...
Podoba mi się określenie "kilka ciuszków"... tia kilka ;-)
No ja mamie dałam cynka, że w Lidlu jest parę fajnych rzeczy. Już mi zameldowała, że ojca wyciągnęła i zakupów dokonała :-)
No i wózek też fajny, spora gondola, a to ważne na zimę

Ostatnia edycja:
Alka;) super wózeczek:D cieszę się, że spodobał Ci się ten bolder:) nasze dzieciaki będą miały super wózki:D ja już nie mogę się doczekać niedzieli, żeby pojechać po mój:D:D dziś kupiliśmy też używane adaptery do fotelika maxi-cosi za 50 zł:D teraz rozglądam się za torbą do wózka:) bo te z x-landera wcale nie są takie fajne, a kosztują majątek (150 zł)

reklama
Alka,wózek pierwsza klasa :) ciuszki też mi się podobają. a ten kombinezon to jak rozmiar jest?
rozmiar jest 68, on tylko tak strasznie wygląda, na wielgachny, bo jest napuszony, ale jak przyłożyłąm w środku body 62 to zostało tylko 3-5cm wolnego... chciałam kupić na 62 ale panie mi odradzały, że może przypadkiem nie wystarczyć na zimę jeśli mały się urodzi duży, a ja miałam 3700, a M. 3600 - dziecko zatem też może zakręcić się koło 4kg

Do góry