Chrząszczyk
Fanka BB :)
Śliczne! !!!!Kreacje dla Zosi na wyjście ze szpitala [emoji5]Zobacz załącznik 820289
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Śliczne! !!!!Kreacje dla Zosi na wyjście ze szpitala [emoji5]Zobacz załącznik 820289
Cudo... ♥Kreacje dla Zosi na wyjście ze szpitala ☺Zobacz załącznik 820289

Zobacz załącznik 820299I jeszcze takie coś znalezione
Może się przyda
W sklepie jeszcze nic nie kupiłam, spokojnie czekam na usg polowkowe żeby mieć potwierdzenie takie na 100% że w brzuszku mieszka Zosia. Chociaż już przeglądam na Internecie i wiele rzeczy mam już w obserwowanych do ewentualnego kupna![]()
Fajne masz znaleziska[emoji4]niestety ja wszystko co miałam po Ignasiu oddalam, bo wówczas byliśmy pewni, że nie chcemy już więcej dzieci ale uplyw czasu to jednak zweryfikował[emoji6]i w zasadzie nie zalujeZobacz załącznik 820299I jeszcze takie coś znalezione
Może się przyda [emoji14]
W sklepie jeszcze nic nie kupiłam, spokojnie czekam na usg polowkowe żeby mieć potwierdzenie takie na 100% że w brzuszku mieszka Zosia. Chociaż już przeglądam na Internecie i wiele rzeczy mam już w obserwowanych do ewentualnego kupna![]()