Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pokaż zdjęcie pokoikuU mnie już wszystko skompletowane, wyprawne, wyprasowane, poukładane. Teraz tylko czekamyPokoik też gotowy. Już nie możemy się doczekać naszego maluszka
![]()
Pięknie!![]()
Nasza garderoba nie ma porównania do @Dotkassale po malutku kompletujemy
![]()
A to łóżeczko jakie kupiliśmy ale pościel będzie inna
Wózek, zdecydowaliśmy się na bugaboo cameleon 3 na srebrnym stelażu, taki jak na zdjęciu
![]()
![]()
A fotelik to kiddy
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też kupiłam kombinezon (dla chłopca w dinozaury) a konkretnie dwa, jeden na 50/56 i drugi na 62/68 i muszę przyznać, że nie wiem który rozmiar zostawićOk zmobilizowalam się
jestem bardzo zadowolona z kombinezonu![]()
Udało się tylko dlatego,że pracuje w Lidlu i koleżanki wpyscily mnie przed otwarciem
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też kupiłam w dinozaury, ten 50/56 wystarczy uważam. Mój syn lutowy również I miał 56 I był za duży aż do końca zimy, pomimo że wydawał się maly ten kombinezon.Ja też kupiłam kombinezon (dla chłopca w dinozaury) a konkretnie dwa, jeden na 50/56 i drugi na 62/68 i muszę przyznać, że nie wiem który rozmiar zostawićbardziej skłaniam się do większego, ale sama nie wiem... A Ty jaki rozmiar kupiłaś?
Dzięki za radęJa też kupiłam w dinozaury, ten 50/56 wystarczy uważam. Mój syn lutowy również I miał 56 I był za duży aż do końca zimy, pomimo że wydawał się maly ten kombinezon.