reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
buba ty to wyglądasz jak 8 tc a nie 8 miesiąc - zazdroszczę.
kamilove no nisko jest... przez to strasznie nie wygodnie bo zawsze zamiast siedzieć muszę pół-leżeć... nawet na wc. a w nocy nie ma jak się ułożyć :/ nie lubie tej ciąży, z Lari było jakoś wygodniej.

hehe Akat wiem coś o tym bo ja siedzę okrakiem jak nie jeden facet którego jajka gniotą :p

Dziewczyny po porodzie zaciskamy pasa i też będziemy w niedługim czasie wyglądać super, przynajmniej taki mam plan a co z tego wyjdzie to zobaczymy :-D

Rany dziewuszki ale mi słodzicie :* dzięki, dzięki!!!

Xmam- Ty wymiatasz i jeszcze uwielbiasz ten stan i czujesz się super a ja, a ja...wszystkie plagi ciążowe mam....a od dziś nowość absolutna- pali mnie rura!!!!! Mam taką zgagę że zaraz wyjara mi przełyk!!!

Dream- rany, rany ale mnie utytułowałaś :) Ja myśle że wszystkie jesteśmy miskami, każda w swoim rodzaju jedyna i niepowtarzalna!

Ja się zapomniałam wypowiadać. W pon miałam rutynowa wizytę. Ciśnienie w normie natomiast w moczu białko i krew. Położna mówi że albo jakaś infekcja się zaczyna albo jakieś cysty? Na usg nic nie wyszło, ja się zbytnio zainfekowana nie czuję i krew ok więc kazała obserwować i jakby co to dzwonić od razu. U mnie z tym białkiem to są bardzo ostrożni bo z L miałam stan przedrzucawkowy. Teraz co tydzień mam pomiary ciśnienia. Następna wizyta 6/09 na omówienie planu porodu :o kurde to już .. a 16/09 mam ostatnie usg i wtedy dostane też leki przeciwzakrzepowe przed cc i dokładne info ... Trochę przerażające... zagapilam sie a tu się ciąża kończy :o

reklama
Ja się zapomniałam wypowiadać. W pon miałam rutynowa wizytę. Ciśnienie w normie natomiast w moczu białko i krew. Położna mówi że albo jakaś infekcja się zaczyna albo jakieś cysty? Na usg nic nie wyszło, ja się zbytnio zainfekowana nie czuję i krew ok więc kazała obserwować i jakby co to dzwonić od razu. U mnie z tym białkiem to są bardzo ostrożni bo z L miałam stan przedrzucawkowy. Teraz co tydzień mam pomiary ciśnienia. Następna wizyta 6/09 na omówienie planu porodu :o kurde to już .. a 16/09 mam ostatnie usg i wtedy dostane też leki przeciwzakrzepowe przed cc i dokładne info ... Trochę przerażające... zagapilam sie a tu się ciąża kończy :o

Akat a u nas nie dają leków przeciwzakrzepowych :-( może na własną rękę coś wziąć? Jak ostatnio podpisywałam zgodę to było napisane w zaleceniach: nawodnienie i szybka pionizacja a przy heparynie nic nie było.

Do góry