reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
Ale pokaźne brzuszki :-)

Akatsuki jak tak patrzę na mój rosnący brzucholek to też do mnie dociera że to już końcówka....już niedługo wszystkie pokolei zobaczymy nasze wyczekiwane dzieciątka :-D

Buba, ja tam jestem zdania, że Ciebie to remont i zamieszanie z nim związane "odchudza".

Ja mam prawie 14kg na plusie, 10.09. się dowiem czy to tylko ja czy Mała też przybrała :D
Kitek w ciąży z FR niestety miałam tak samo a remontu nie było...ponoć tak mój organizm reaguje na zmiany zachodzące w ciąży....
36 tygodni :-) 9 miesiąc rozpoczęty ... ostatnia prosta :szok:
Do schrupania!!! Sam sex!
Dawno nie wstawialam zdjęcia brzuszka :-) zaczęty 35 tydzień :-)
Piękny, taki dostojny.
To i ja pokaże moje brzuszysko ;)
37 tc! Ciąża już donoszona :)

Jakie znowu brzuszysko, de lux apartament- Karol rządzi! Ma najlepszą kwaterę moim zdaniem.

Jedziemy w 36 tydzień. A zaraz na wizytę ...

Załączniki

• 1441608962023.jpg
    1441608962023.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 106
reklama
Akatsuki wow to naprawde musisz miec duzy brzuszek, ja tez mam 80F, a brzuch niewiele wystaje mi za cycki ... ale nic wygladasz ślicznie i juz niedlugo bedzie po, czekam na wiesci z wizyty :)

Blair przepięknie :)

Do góry