reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Dziewczyny super brzuszki :) ja mam z tych wiekszych, tez sie czasem zastanawiam jaki bedzie na koniec... w poprzedniej ciazy mialam duuuuzy. W ogole to juz sie czuje taka cieazarowka prawdziwa, szybko sie mecze.
Z tymi kilogramami i ich zrzucaniem to tez jest roznie. Ja przytylam az 19 kg, ale chyba mialam duzo wody w organizmie, bo po 3 miesiacach zostalo mi 3 kg, ktorych na marginesie nie moglam zrzucic przez 3 lata, ale jakby nie bylo 16 kg zeszlo bez problemu.

reklama
Reni to malutko ja nawet nie che pisać ile przytyłam
nie widac zebys za duzo przytyla, ja juz mam +5kg :-(

DSC04593a.jpg a tu 19w2d

Załączniki

• DSC04593a.jpg
    DSC04593a.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 106
Ostatnia edycja:
Hej laski :) melduję się po dzisiejszym połówkowym :D Będę miała SYNKA :-)
Młody waży 380g, wszystko ma na miejscu tak jak trzeba. Nie wiem ile ma crl, Zapomniałam spytać a w tych papierach nie mogę znaleźć.
IMG_20150515_122937.jpg

No i potwierdzenie męskości ;)
IMG_20150515_123042.jpg

Edit: co do wagi to ja dziś ważyłam 60,7 czyli dokładnie tyle samo co 2 miesiące temu na usg w 12 tygodniu (18 marca) :/ nosz kurde zjadam tyle ile mi aptety pozwala + słodycze i słodkie soki jak mam ochotę (a mam stanowczo za często) no i co z tą wagą? Pani doktor kazała ładować w siebie więcej białka ale niz poza tym. Bobas rozwija się dobrze więc jest ok no ale chyba powinnam coś przybrać w takim czasie.

Załączniki

• IMG_20150515_122937.jpg
    IMG_20150515_122937.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 90
  • IMG_20150515_123042.jpg
    IMG_20150515_123042.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 102
Ostatnia edycja:
Colly chyba sporo wazy:) moj tydzien temu 200g ( ale mlodszy o jakies 5 dni niz z OM), i zazdroszcze tego jedzenia bez konsekwencji :-D

krewetka no zaczyna sie cos dziać :)

Colly gratulacje, kolejny chlopak w naszych szeregach :) ja bym tam sie cieszyla jakbym nic nie przybrała

colly gratuluje synusia, jajca jak się patrzy i na pewno nie pomylone z pępowina :)
Dziewczyny super macie brzuszki, ja powiem szczerze wolała bym miec taki jak mam do samego końca bo czuję się idealnie z takim.
Moja ciotka jak rodziła to była prawie płaska, dzieci chowały jej sie w miednicy a ważyły ponad 3kg do 3,5kg każde a rodziła 8 razy.
Jedyne co ją zdradzało że jest w ciąży to miała straszne plamy na twarzy.

reklama
Do góry