Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Amerie, miałaś naprawdę kozacką fryzurkę! A z sukienką - pomyśl tak: i tak wszyscy będą pamiętać Twój brzuszko i fakt, że na tym weselu byłaś w ciąży...a sukienki nikt pamiętać nie będzie :-) więc naprawdę nie masz się czym przejmować!
mglaczek-cudownie! bardzo mi sie podoba. viollet,rtyska,tygrysek,ania,LFF- ładne z was dziewuszki :-) Amerie- fryzurka śliczna, sukienka no cóż, tak jak opisywałaś...dobrze, że dodałaś pasek i marynarkę
LLF super wygladasz, sliczne zdjecia taka radosna jestes na tym pierwszym, masz piekny usmiech
Holly fryzura niezmiennie od 5 lat ta sama -grzywka. Czasem tylko cieniuje wlosy, zeby chociaz troszke cos zmienic, a potem znowu na prosto wyrównuje. Nie umiem rozstac sie z grzywka, pare razy na bok scinalam, ale jak tylko poddrosla wracalam do pierwotnej wersji
Trusia moje wlosy to zasluga prostownicy, prostuje po kazdym myciu glowy (co 2-3 dni) chociaz teraz w ciazy troche odpuszczam, bo nie wychodze tak czesto i po prostu mi sie nie chce