reklama

Nasze zdjęcia :)

Amerie, miałaś naprawdę kozacką fryzurkę! A z sukienką - pomyśl tak: i tak wszyscy będą pamiętać Twój brzuszko i fakt, że na tym weselu byłaś w ciąży...a sukienki nikt pamiętać nie będzie :-) więc naprawdę nie masz się czym przejmować!

reklama
DSCN2870_komp.jpg1_1komp.jpg
a oto i moje zdjęciówki :-)

Amerie nie taka zła ta sukienka była, z przodu bardzo ciekawa :) a nawet jeśli Tobie się ona nie podobała to fryzurka rekompensowała wszystko bo super :)

Ania zgadzam się z dziewczynami że Twoja Córeczka będzie miała (a nawet już ma) sliczna mamę :)

LLF bardzo ładnie :) fryzurka zwraca uwagę :)

mglaczek-cudownie! bardzo mi sie podoba.
viollet,rtyska,tygrysek,ania,LFF- ładne z was dziewuszki :-)
Amerie- fryzurka śliczna, sukienka no cóż, tak jak opisywałaś...dobrze, że dodałaś pasek i marynarkę

LLF super wygladasz, sliczne zdjecia :) taka radosna jestes na tym pierwszym, masz piekny usmiech

Holly fryzura niezmiennie od 5 lat ta sama -grzywka. Czasem tylko cieniuje wlosy, zeby chociaz troszke cos zmienic, a potem znowu na prosto wyrównuje. Nie umiem rozstac sie z grzywka, pare razy na bok scinalam, ale jak tylko poddrosla wracalam do pierwotnej wersji ;)
Trusia moje wlosy to zasluga prostownicy, prostuje po kazdym myciu glowy (co 2-3 dni) chociaz teraz w ciazy troche odpuszczam, bo nie wychodze tak czesto i po prostu mi sie nie chce :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry