Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Elzu, oj żeby moje nudzenie się dawało takie efekty...... śliczny album. Gratuluję pomysłu i wykonania, na pewno reszta będzie równie śliczna.
Ja poszłam trochę na łatwiznę i kupiłam takie gotowe albumy w które wkleja się zdjęcia i pisze ale nie o życiu brzuszkowym.
rainmanka, ja wlasnie chcialam cos o ciazy, a albumy w sklepie to sa takie dla dzieciaczkow juz urodzonych (i kolezanka mi juz zapowiedziala, zebym nie kupowala bo od niej dostane), wiec moj maluch bedzie mial dwa ;D
grudnióweczka fajne zdjęcia ale na żadnym nie widać brzusia... Elzu super pomysł... będzie idealną pamiątką m3onika uwielbiam te psy śliczne się zaprezentowała
Monik jaki śliczniutki psiak, uwielbiam psiaki wszystkie po prostu, a Twój to rewelacja po prostu.
Elzu album jak najbardziej rewelacyjny, maleństwo będzie miało cudowną pamiątkę.
Grudnióweczka ja nawet nie marzę o takiej figurze...mogę mieć figurkę taką jak ty plus jakieś 7 kg i tak byłabym najszczęśliwsza na świecie