reklama

Nasze zdjęcia :)

m3onika - śliczniuki psiak :)

Elzu- super pamiątkę będziecie mieli :) Ja też prowadzę album i przyznam, że już początkowe strony ze wzruszeniem czytam :)

Grudnióweczka - ale zgrabniutka jesteś :)

reklama
elzu super album ;)
Grudnioweczka, ale masz egzotyczna urode! slicznie :)
m3onika piekna sunia

a to moja kaleka Lucuś, pamiętacie go? to ten co uciekł na kilka dni i wrócił z połamaną miednicą ;)

Zdjęcie0125.jpg

Zdjęcie008 (3).jpgFlusiowy seans filmowy.jpgAnia_ch0 - kochany kociak. Miałam takiego czarnulka (kotkę). Przytachałam ją do domu jak miałam 7 lat i była z nami do moiP1010006.jpgch 20-tych urodzin. Czyli całe dorastanie. Strasznie płakałam, jak mi ją weterynarz załatwił. Miałą zapalenie płuc i dostała zbyt silny zastrzyk.

Zdjęcie007 (2).jpg
Na pierwszej fotce mój Filuś razem z kotką moich rodziców pastwią się nad wigilijnym karpiem, na trzeciej fotce - Filuś po kąpieli. Ten to jest fotogeniczny.

Joanka zakochałam sie normlanie w Twoim psie, jak ja uwielbiam owczarki :)

Daissy ja jak jeszcze mieszkalam u moich rodziców to miałam królika miał być miniaturka ale troche przerósł tą miniaturke :) I był tak wychowany ze klatka była cały czas otwarta a on sobie brykał po domku i wchodzil do klatki tylko zeby sie załatwic i zjesc, nawet na łóżku ze mna spał w nocy. I moi rodzicemaja psa pudla ( Perełka) i tez tak pilnowała Kundzia, jak jechalismy np do cioci na działke i wypuszczałam Kundzia zeby sobie polatał i pojadł trawke to Perełka chodziła za nim krok w krok. A jak za bardzo sie oddalał to go delikatnie łapką przytrzymywala zeby nie uciekał :)
Niestety Kundzia tez juz nie ma z nami, odszedl po 10 latach w tamtym roku a dokladniej 24 grudnia. Nawet chciałam kupić sobie nwego króliczka, ale P nie chcial się zgodzić bo powiedzial ze teraz juz bym nie miala czasu na takie wychowanie go jak Kundzia i by w klatce siedział,własciwie to miał racje. Bo teraz jeszcze dzidzia to juz wogole bym nie miała czasu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry