reklama
aksmobulka sliczny buldozek! MNie sie marzy wlasnie bialo czarny!
Azula Twoja tez piekna ale przeciez nie ma musu wystaw, nie bylo Was stac to trzeba bylo nie jezdzic i tyle, ja tez chce rasowego, wystawy mi sie marza ale nie mam czasu i nie bede miala narazie..
A co do pierdzenia i chrapania to kazdy pies to robi, nasza Pola bardzo chrapie. Co do pierdzenia to pierdzi tylko wtedy gdy dostanie cos ponad sucha karme. No i jesli sucha karma jest niezbyt dobrej jakosci. Dostaje taka z wyzszej polki i zero pierdzenia wiec mysle, ze kazdy pies pierdzi po czyms a nie dlatego, ze jest takiej a nie innej rasy
Azula Twoja tez piekna ale przeciez nie ma musu wystaw, nie bylo Was stac to trzeba bylo nie jezdzic i tyle, ja tez chce rasowego, wystawy mi sie marza ale nie mam czasu i nie bede miala narazie..
A co do pierdzenia i chrapania to kazdy pies to robi, nasza Pola bardzo chrapie. Co do pierdzenia to pierdzi tylko wtedy gdy dostanie cos ponad sucha karme. No i jesli sucha karma jest niezbyt dobrej jakosci. Dostaje taka z wyzszej polki i zero pierdzenia wiec mysle, ze kazdy pies pierdzi po czyms a nie dlatego, ze jest takiej a nie innej rasy
wyczytalam dzis w prasie dzieciecej, ze dzieci, ktore od urodzenia wychowuja sie z psem/kotem wg. badan amerykanskich uczonych przeprowadzonych w Finlandii o 30% rzadziej sie przeziebiaja i o 50% rzadziej choruja na zapalenie ucha w tym tez ucha srodkowego :-)
azula
Fanka BB :)
Ollena musu wystaw nie ma ale szkoda było zmarnować suki u nas piesków zawsze jest kilka ,a wujek się zajmuje hodowlą uznaliśmy ,że ma dobre pochodzenie niech ma szczeniaki.Zawsze od wujka coś potem dostaniemy Dla mnie akurat rodowód to najmniej istotna sprawa,
reklama