ja tam nie wierzę we wróżby bo tyle to każdy może ci powiedzieć i zawsze jest szansa że 60% dotyczy ciebieTak ja bylam. Ale na kiepska trafilam, bo Kompletnie nic sie nie zgadzalo i nie sprawdzilo![]()
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
ja tez bym poszla do wrozki 
ale znowusz si eboje ze mi cos lego nagada i sie bede martwic b o taka jestem
u mnie @ juz przylazla w 23 dc
fajnie dupek pomogl szybko teraz od dzisiaj ziola + CLO (5-9dc) + fraxiparine po @ = piekna mala rozowa dzidzia 
u mnie @ juz przylazla w 23 dc
tak ja też powoli liczę że ziólka zadziałają tym bardziej że zaczne je pić już terazja tez bym poszla do wrozki
u mnie @ juz przylazla w 23 dcfajnie dupek pomogl szybko teraz od dzisiaj ziola + CLO (5-9dc) + fraxiparine po @ = piekna mala rozowa dzidzia
![]()
u mnie @ juz przylazla w 23 dcfajnie dupek pomogl szybko teraz od dzisiaj ziola + CLO (5-9dc) + fraxiparine po @ = piekna mala rozowa dzidzia
![]()
'piekna mala rozowa dzidzia'

Zajączek81
Fanka BB :)
Hej Kobitki
Super że będziesz mogła już zacząć z ziółkami. Ciekawe jak na Ciebie zadziałają
No właśnie... trzeba mieć jakąś poleconą.Tak ja bylam. Ale na kiepska trafilam, bo Kompletnie nic sie nie zgadzalo i nie sprawdzilo![]()
ja też boje się właśnie z tego powodu. Że będę się jeszcze bardziej martwić. Musze sprawę przemyśleć.ja tez bym poszla do wrozki
![]()
Super że będziesz mogła już zacząć z ziółkami. Ciekawe jak na Ciebie zadziałają
missiiss1301
olapolap ciiii !!!!! ja tu marze sobie ;-) :-) jakie by nie bylo bede kochac najmocniej 
zajączek ja juz pilam iola ostatni cykl
i nie pomogly ... na owu przynajmniej bo na endo zadzialaly pieknie ... zobaczymy jak teraz pojdzie z clo i zuiolami i zastrzykami 
ide do dentysty

zajączek ja juz pilam iola ostatni cykl

ide do dentysty

B
Bura
Gość
Cześć dziewczyny! Przepraszam, że się Wam wbiję w temat, ale czytam, że pijecie ziółka biorąc jednocześnie CLO... Nie jestem ekspertem, ale wg mojej wiedzy nie wolno pić ziół w trakcie brania hormonów. Oczywiście nie jestem lekarzem i się na tym nie znam, ale ja bym raczej nie ryzykowała 
A tak na marginesie ja zaszłam w ciążę (i to bliźniaczą) już w 2 cyklu z ziółkami (mieszanka do picia+nasiadówki+masaż stóp). Wcześniej żadna chemia na mnie nie działała, lekarze mówili, że nigdy nie będe mieć dzieci

A tak na marginesie ja zaszłam w ciążę (i to bliźniaczą) już w 2 cyklu z ziółkami (mieszanka do picia+nasiadówki+masaż stóp). Wcześniej żadna chemia na mnie nie działała, lekarze mówili, że nigdy nie będe mieć dzieci

missiiss1301
na bocianie dziewuchy pile wraz z braniem clo ... ja tam bede pila w ogole dzieki ziolom mam piekne endo i szkoda by bylo zeby owu byla a endo male i by dzidzia nie miala jak sie przyczepic... ja mam nadzieje na blizniaki z clo i z ziolami 
A pilas od 1dc?zajączek ja juz pilam iola ostatni cykli nie pomogly ... na owu przynajmniej bo na endo zadzialaly pieknie ... zobaczymy jak teraz pojdzie z clo i zuiolami i zastrzykami
ide do dentysty![]()
Gratki blizniaczek!Cześć dziewczyny! Przepraszam, że się Wam wbiję w temat, ale czytam, że pijecie ziółka biorąc jednocześnie CLO... Nie jestem ekspertem, ale wg mojej wiedzy nie wolno pić ziół w trakcie brania hormonów. Oczywiście nie jestem lekarzem i się na tym nie znam, ale ja bym raczej nie ryzykowała
A tak na marginesie ja zaszłam w ciążę (i to bliźniaczą) już w 2 cyklu z ziółkami (mieszanka do picia+nasiadówki+masaż stóp). Wcześniej żadna chemia na mnie nie działała, lekarze mówili, że nigdy nie będe mieć dzieci![]()

A czy clo to hormony?

A jak robilas te nasiadowki?
reklama
B
Bura
Gość
DziękujęGratki blizniaczek!![]()

Ha! Dobre pytanie! :-) Nie wiem, w każdym razie działa na układ hormonalny (działa antyestrogenowo o ile dobrze pamiętam...). W każdym razie ja bym się bała, że z ziołami może zadziałać nie tak jak trzeba.A czy clo to hormony?![]()
Ale tak jak pisałam - nie znam się na tym, więc się nie kłócę. Mogę tylko napisać jak było ze mną - po drugiej ciąży i kilkumiesięcznym leczeniu miałam zrujnowaną gospodarkę hormonalną i Clo na mnie nie działał. Fatalnie się czułam i nie chciałam już przyjmować żadnej chemii, tym bardziej w połączeniu z innymi wspomagaczami.
U mnie to było tak: choruję od wielu lat na endometriozę, przez którą mam pełno zrostów w obrębie miednicy małej. Jedna mieszanka (antyzrostowa o.Klimuszki) miała pomóc na zrosty i ogólnie wyregulować pracę układu hormonalnego - uważam, że jest świetna!A jak robilas te nasiadowki?
Kolejna mieszanka, właśnie do nasiadówek była na wywołanie owulacji. Jak odszukam skład, to wkleję. To jest mieszanka polecona przez znajomą babcię. W jej rodzinie było podobno wiele kobiet, które miały problemy z płodnością. Zdaniem tej babci zachodziły w ciążę po tych nasiadówkach - jak mogłam nie spróbować ;-)
No i jeszcze robiłam sobie masaże stóp wspomagające przesuwanie się jajeczka. Moja druga ciąża była pozamaciczna - mam usunięty prawy jajowód. Przyczyną były właśnie zrosty. Bałam się, że sytuacja może się powtórzyć, a utrata drugiego jajowodu równała się z końcem marzeń o dzidzi...
Na szczęście UDAŁO SIĘ i to jak!

Postaram się Wam podać skład tych mieszanek (antyzrostową na pewno znacie).
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: