missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
kamishka masz racje walcz dalej
mi wyszlo po 2 cyklu 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja jak pije te ziolka to mam gorycz bo one są strasznie gorzkie ale potem posmak mijaKamishka, łączę się z Tobą w bólu... Mi też się nie udało, wprawdzie na razie tylko lekkie plamienia, ale nie mam nadziei.
Mam pytanie do dziewczyn pijących mieszankę nr 1 - czy Wy też macie, bądź miałyście po nich taki ciągły niesmak w ustach? Dokładnie taką gorycz... Jesli możecie, napiszcie. Dzięki.
ja dzisiaj mam 20dc ale będę czekać tak okolo dwóch tygodni bo moje cykle bardzo są nieregularne no chyba że owu mi sie przesunęła, już mnie cholera bierze z tymi cyklami!!!!!!!!!!!!Ja od następnego cyklu piję mieszankę 1 + zioła na drugą fazą, a jak to nie pomoże po kolejnych 2 cyklach, to może spróbuję mieszanki nr 3. Wciąż mam taką gorycz, ciagle jem słodycze, ale to pomaga tylko na chwilę. Myśa, kiedy testujesz? Bo nie masz suwaczka i nie wiem na jakim jesteś etapie? :-)
no ja czekam na nowy cykl i potem znowu i ziółka i clodziewczyny co tu taka cisza?? Jak wasza kuracje ziołowa???
jak mi sie nie powiodło w tym cyklu to też zaryzykuje od następnego clo i ziółkano ja czekam na nowy cykl i potem znowu i ziółka i clo
dziewczyny doradzcie coś bo wczoraj miałam 23dc i dostałam lekkiego plamienia samym wieczorem i dzisiaj rano jeszcze troszke pewnie z wieczora zostalo i tyle??? Co to było, już myślałam że może poprostu zbyt wcześnie@ przyszła ale nie no bo juz po plamieniu a może to owulka spózniona a może implantacja?? Ale implantacja to jakies leciutkie krwawienie a nie brązowe plamienie prawda?? Coś te ziółka działają i zobaczymy co z tego wyjdzie, już myslałam żeby od dzisiaj zacząć brać clo no ale teraz to już zgłupiałamjak mi sie nie powiodło w tym cyklu to też zaryzykuje od następnego clo i ziółka