no własnie i tu jest problem bo u mnie ten niby płodny to cały czas się utzrymywał, a najlepsze jest to że rano był jak by płodny a po południu znów jakiś dziwny i tak w koło, trudno wogóle było to określić, wiem że to głupio brzmi ale ja sama nie wiem kiedy tak naprawde mogłam miec owu, może masz racje moze @ przyjdzie za około 2 tygodnieNo ale niedawno pisalas, ze pojawil sie u Ciebie niby plodny sluz... WIec moze owulka sie tak opoznila i w zwiazku z tym rowniez caly cykl sie wydluzyl...
reklama
Moglo byc tak, ze oragnizm kilkakrotnie "podchodzil" do owulki, dlatego ten zmienny sluz... Ja w poprzednim cyklu mialam tak: dwa dni plodny, dwa dni nie i pozniej znowu. I sie okazalo (stwierdzilam to po dlugosci fazy lutealnej), ze owulka byla dopiero przy tym drugim sluzie plodnymno własnie i tu jest problem bo u mnie ten niby płodny to cały czas się utzrymywał, a najlepsze jest to że rano był jak by płodny a po południu znów jakiś dziwny i tak w koło, trudno wogóle było to określić, wiem że to głupio brzmi ale ja sama nie wiem kiedy tak naprawde mogłam miec owu, może masz racje moze @ przyjdzie za około 2 tygodnie

o rany może faktycznie, póki co czekam na @, najgorsza ta niepewnośc bo nie wiem czy pić nadal te zioła, boje się żeby nie narobić sobie jakiś problemówMoglo byc tak, ze oragnizm kilkakrotnie "podchodzil" do owulki, dlatego ten zmienny sluz... Ja w poprzednim cyklu mialam tak: dwa dni plodny, dwa dni nie i pozniej znowu. I sie okazalo (stwierdzilam to po dlugosci fazy lutealnej), ze owulka byla dopiero przy tym drugim sluzie plodnym![]()
chyba odstaw i w następnym jednak warto mierzyć temperaturęo rany może faktycznie, póki co czekam na @, najgorsza ta niepewnośc bo nie wiem czy pić nadal te zioła, boje się żeby nie narobić sobie jakiś problemów
no zniknął płodny i jest taki jak po owu, ale mnie przez dwa dni tak bolał jajnik że odstawiłam ziola, teraz mnie kują ta dziwnie, raz jeden raz drugi i czekam może w końcu @ przyjdzie a może nieMyśa i jak śluz zniknął????
a wykorzystałaś ten czas owocnie?no zniknął płodny i jest taki jak po owu, ale mnie przez dwa dni tak bolał jajnik że odstawiłam ziola, teraz mnie kują ta dziwnie, raz jeden raz drugi i czekam może w końcu @ przyjdzie a może nie![]()
oczywiście, mąż starał się jak mógł także mam cichą nadziejęa wykorzystałaś ten czas owocnie?
to super na pewno będzie celny strzał musi być bo tyle przytulanek i picie ziółek to na pewno dadzą efektyoczywiście, mąż starał się jak mógł także mam cichą nadzieję
reklama
pod warunkiem że była owu, tego nie jestem pewna na 100%to super na pewno będzie celny strzał musi być bo tyle przytulanek i picie ziółek to na pewno dadzą efekty
Podziel się: