reklama

Nauka nocnikowania

Bedyta, Alka jest niesamowita, Jagoda spi w swoim lozku-kotku juz od jakiegos czasu (bo lozeczko nam sie w ogole nie sprawdzalo) ale bez pieluchy na pewno bym nie puscila ja na noc... Przynajmniej na razie - poki co zdarzylo jej sie ze dwa razy, ze nie posiusiala pieluchy w nocy.

Sandra, Jagoda ma to samo co Alka, zawsze siusiu we wszelkich mozliwych sklepach :-D

reklama
Witam u nas do tej pory nauki nocnikowania nie bylo za bardzo, bo jakos zabrac sie nie moglam do tego choc nocnik mamy od dawna i na nim hanka lubi siedziec ale dzis zobaczyłam ,ze hanka sie chowa a jak sie chowa tzn, ze kupka idzie wiec szybko na nocnik ja posadzilam obok lalke tez na nocniku i kazalam jej robic , posiedziala chwile do pomocy pokazalam ksiązke w ktorej dziewczynka siedzi na nocniku..i zrobila kupke i siku hehe mam nadzieje, ze to dobry początek..:-)

JAAGA super, że Hanka zaczęła, teraz majty zakładaj i chwal za każdym razem, będzie dobrze, do jesieni pewnie już wszystkie sierpniaki bez pieluch będą;-)

mada nic się nie martw, Ami szybko zajarzy:-) ja też się nie spodziewałam takiego szybkiego odstawienia pieluch (w nocy jeszcze nie;-))
dzisiaj po mieście dwie godziny latała bez [pieluchy, a miałam stresa bo nie było gdzie wysikać:-p

dziś Ami wzieła nocnik(latała bez pieluchy) i schowała sie z nim za fotel(czułam ze kupa idzie) wyszła zza fotela zadowolona...patrze a tam kupa!!! obok nocnika:wściekła/y: tłumacze jej a ta sie ze mnie szyderczo śmieje:dry: wiec u nas chyba kolejna jesień dopiero bez nocnika:no:

Mada, nie poddawaj sie! ;-) U nas Piotrus zaczal korzystac z nocnika z dnia na dzien. Od tamtej pory nie ma problemu. Kupilismy nakladke na sedes i teraz tylko z niej korzystamy. Super wynalazek! :-D

reklama
Pozazdrościć bo Nikola chyba boi się nocnika bo raczej płacze jak chcemy aby sikała. Natoiast sama go przynosi jak chce układać układanki, wtedy siada i układa ale jak pytam czy robi si to mówi nie:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry