reklama

Nauka nocnikowania

życzę cierpliwości i wytrwałości, bo próbować trza:-)
Alka woła niezależnie od okoliczności, czy w ogródku, czy w sklepie.... tylko te nocki nam jeszcze zostały, ale się nie przejmuję;-) na to też przyjdzie czas:tak:

reklama
życzę cierpliwości i wytrwałości, bo próbować trza:-)
Zgadza sie :tak:
Sara w ciagu dnia jak jestem w domu to lazi bez pieluchy i w 99% przypadkow sika sama do nocnika albo na kibelek, ale zdarza sie jej popuscic i dopiero wtedy krzyczy ze chce "sisi" :-D;-)
W nocy tez lecimy dalej na pampkach, bo rano sa mokre od siuskow, wiec jeszcze troche to potrwa przypuszczam :tak:

Sara w ciagu dnia jak jestem w domu to lazi bez pieluchy i w 99% przypadkow sika sama do nocnika albo na kibelek, ale zdarza sie jej popuscic i dopiero wtedy krzyczy ze chce "sisi" :-D;-)
W nocy tez lecimy dalej na pampkach, bo rano sa mokre od siuskow, wiec jeszcze troche to potrwa przypuszczam :tak:
czyli same sukcesy:-)
Alka odkąd pokochała nocnik gdzie indziej kupy nie zrobiła:-p po drzemce w dzień często pielucha jest sucha, ale w nocy jeszcze leje, chociaż jak się wysika przed samym spaniem to pielucha tylko troszkę zasikana:tak:... blisko coraz bliżej;-)

Super Bedytko, ze Alutka tak ladnie sie sprawuje, jezeli chodzi o nocnikowe sprawy :tak::-)
U nas kupa jeszcze w pieluche zazwyczaj :-p a wczoraj "poszlo" na podloge, ale to dlatego, ze ma od wczoraj biegunke i nie utrzymala :sorry2:

Sara w ciagu dnia smiga bez pieluchy (tylko na drzemke i dluzszy spacer z moja mama ma zakladana), w nocy jeszcze musi miec ubranego pampka, bo rano jest bardzo mokry :sorry2:
A wczoraj to mi chyba moje dziecko na zlosc robilo, bo najpierw rano zrobila kupe w majty, pozniej sie posikala znowu w majtki, a wieczorem nasikala mi na lozko, bo siedziala i ogladala bajke :sorry2::-p

reklama
Ala spała jakiś czas bez pieluchy na noc, ale nad morzem jej się zdarzyło "podlać" w nocy materac i od tamtej pory na noc znowu zakładam, ale budzi się z sucha pieluchą:sorry2::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry