Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)
Na szczescie tylko raz w nocy sie to zdarza, koło 1-2. W dzien w ogole nie nosi ani w domu (nawet podczas drzemki), ani na spacerach, nawet dlugich (potrafi wstrzymac nawet przez 3h
). Wypadki bardzo rzadko sie zdarzaja - w ciagu ostatniego tygodnia tylko raz popuscila w gacie
a mamusie przynajmniej zaoszczedza troszke kasiorki ;-)
o tak tak juz to odczuwam bo mi pampki ida baaaaaaaardzo wolnoa mamusie przynajmniej zaoszczedza troszke kasiorki ;-)![]()

:-)
Super!
W koncu do konca zycia nie bedzie latal w pampersach ;-)
Przez to, ze wiecej ostatnio pracowalam, a moja mama ma za duzo na glowie w ciagu dnia, wiec ubiera Sarze pieluche, Sara odzwyczaila sie troche od nocnika i "popuszcza" w majty
Mam nadzieje, ze moje 2 tyg. urlopu na cos sie przydadza i odpampersimy sie calkowicie (oczywiscie dziennie, bo na noc to pewnie jeszcze jakis czas bede malej zakladac pampersa).
jeszcze chwila i się Pat sam zacznie wysadzać;-) a tak poważnie to ściągnij mu pieluchę na jakiś czas i zobaczysz
mądry chłopak z niego więc pewnie mu się spodoba luz w majtach
Ale bede probowac co weekend mu tlumaczyc .. majtek ma 16 par wiec jest gdzie sikac ;-)