reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nazwiska lekarzy prowadzacych ciaze i

Alo sama zobaczysz , albo go pokochasz albo nie , musisz przedewszystkim miec do niego zaufanie , jezeli cos ci nie pasuje to sie nie wachaj i zmien lekarza , jeszcze dopoki ciaza jest malutka ......
pozdrawiam

reklama
dokladnie, zaufanie to podstawa. Nie wyobrazam sobie teraz pojscia do kogo innego. Prawda jest taka, ze sa lekarze rozni i na te same dolegliwosci moga radzic rozne rzeczy - taka jak mojej szwagierce i mi, zupelnie inni lekarze, zupelnie inne zalecenia, ale ja stwierdzilam, ze bede sluchala zalecen tylko mojego gina. A noz niepotrzebnie bym sobie i dziecku zaszkodzila?? A on przeciez jest lekarzem od wielu lat i wie co robi...

dzięki dziewczyny, zobaczę jak będzie na następnej wizycie. I podejmę decyzję. Już raz zmieniałam lekarza państwowego. Odniosłam wrażenie, że nie przykłada się do swojej pracy. Na każdej wizycie wręczał mi swoją wizytówkę z prywatnym gabinetem. Nie wydrukował mi zdjęć z usg, nie pozwolił mi i mężowi zobaczyć dzidzi no i wogóle. Zmieniłam go.
U obecnego lekarza byłam dopiero raz, następna wizyta pod koniec lutego. Ten jest prywatny. Zobaczymy jak będzie.

alo przekonasz sie przy najblizeszej wizycie :) mam nadzieje ze bedzie lepiej , bo tamten to pozal sie boze jakas beznadzieja chcaca wytrabic wiecej kasy i dobrze ze z niego zrezygnowalas , ach ta nasza polska sluzba zdrowia ....chociaz sa wyjatki

No każdy wyjątek potwierdza regułę, jednak ja nie miałam takiego szczęścia. :). Napiszę po następnej wizycie jak było.

silunia pisze:
alo przekonasz sie przy najblizeszej wizycie  :) mam nadzieje ze bedzie lepiej , bo tamten to pozal sie boze jakas beznadzieja chcaca wytrabic wiecej kasy i dobrze ze z niego zrezygnowalas , ach ta nasza polska sluzba zdrowia ....chociaz sa wyjatki
ach ta nasza polska sluzba zdrowia ....chociaz sa wyjatki
Są wyjątki! dr. Jacek Schab- Sosnowiec Szpital nr 2 - chodze do niego państwowo, ma stoicką cierpliwość do moich schiz i paniki, tłumaczy nawet po raz setny to samo aby mnie uspokoić, miły, serdeczny profesjonalista. Z czystym sumieniem polecam! :)

Ja rowniez moge polecic moja prowadzaca - dr Aline Badach - ma prywatny gabinet w Szczyrku oraz w Bielsku-Białej. Swietna kobieta, mila, usmiechnieta, zero stresowania, mozna do niej dzwonic o kazdej porze dnia i nocy. Niestety, za kazda wizyte place, no ale cos za cos...:) Malo jest naprawde takich lekarzy z powolania...

reklama
Kasia dla pewnosci jeszcze tutaj napisze odnosnie twojego maila ...moj lekarz nazywa sie Jakub Waltoś pracuje na galla ale ja chodze prywatnie do niego na plac lasoty(podgórze) przyjmuje w czwartki od 17, jest koło 40tki i jest bradzo sympatyczny ja juz chodze do niego ze 3 lata takze jestem z niego zadowolona no i nie zdziera bo wizyta kosztuje tylko 40zł zresztą podam ci strony o nim to sobie poczytasz..
http://waltos.webpark.pl/

http://zoz-mswia.krakow.pl/kuba Pozdrawiam!!!!

Do góry