ewaa000000
Fanka BB :)
DziękujęMyślisz żeby spróbować owulacyjny też ? Z rana czy wieczorem robiłaś ? Mam ich 50 więc mogę spróbowaćgratulacje i mnóstwo zdrówka !!
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DziękujęMyślisz żeby spróbować owulacyjny też ? Z rana czy wieczorem robiłaś ? Mam ich 50 więc mogę spróbowaćgratulacje i mnóstwo zdrówka !!
![]()
Pokaż, ocenimyMyślisz żeby spróbować owulacyjny też ? Z rana czy wieczorem robiłaś ? Mam ich 50 więc mogę spróbowaćgratulacje i mnóstwo zdrówka !!
Przed chwilą nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam test ,ale 25 i coś widzę ,ale wydaje mi się ,że to sobie wmawiam więc spróbuję też jutro rano![]()
Nie ma czego oceniać , zdjęcia umysłu nie zrobięPokaż, ocenimy![]()
Zrobię rano i jak znowu mi się coś uroi to wstawię fotkę ,żebyście sprowadziły mnie na ziemięPokaż, ocenimy![]()
Test owulacyjny nie służy to wykrywania ciąży.Myślisz żeby spróbować owulacyjny też ? Z rana czy wieczorem robiłaś ? Mam ich 50 więc mogę spróbowaćgratulacje i mnóstwo zdrówka !!
![]()
ale nie stanie sie nikomu krzywda,gdy z ciekawosci zrobie go razem z ciazowymTest owulacyjny nie służy to wykrywania ciąży.
mam ich duzo, wiec moge zrobicTylko że nie ma to najmniejszego sensu
A jak dzisiejszy poranny test ciążowy?
wiesz co, ja jestem sama w szoku,ze to jest moj pierwszy cykl w ktorym sie nie stresuje i nie zalamuje ... za kazdym razem byl placz,lament a w tym ? spoko,jak nie teraz to moze za miesiac ... i mam nadzieje,ze takie podejscie cos mi da bo ile mozna siemdenerwowac i plakac, to mi nie pomozeJa też bym robiła testy, ale ja to tak bardziej z przymrużeniem oka.
Jak bardzo Ci zależy, to oznacz sobie betę - aczkolwiek ja nie jestem jej zwolennikiem. Jak ma być ciąża, to i testy sikane wyjdą![]()