angeliskax
Moderator
Mnie też boli brzuch typowo okresowo.U nas wynik dopiero przed 18ta.
Ale boli mnie brzuch, tak okresowo...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie też boli brzuch typowo okresowo.U nas wynik dopiero przed 18ta.
Ale boli mnie brzuch, tak okresowo...
Jestem jestem :-) działa grupa rodzimy w maju 2022. Wątek prywatny może dawaj tam.Jezu, wieki Cię tutaj nie widziałam!!
odpisałam Ci na priv ;*Jestem jestem :-) działa grupa rodzimy w maju 2022. Wątek prywatny może dawaj tam.
Co tam u Ciebie? Jak maluszek?
Ja miałam test pozytywny i beta ledwo 17, liczy sie przyrost a nie wynik bety. Pojedyncz wynik ci o niczym nie powie.Nie mam wyniku, bo dzis przchodnia pracuje do 12ej.... wiec musze czekac do jutra rana i wtedy dzwonic.
Ale dziewczyny, powiedzcie szczerze, czy znacie przypadek, zeby testy ciazowe wyszly pozytywne, a beta 3 dni pozniej wynosila tylko 70? szukalam i szukalam, i naprawde nigdzie nie znalazlam takie przypadku....
U mnie w 16 dpo wynosiła 78.Nie mam wyniku, bo dzis przchodnia pracuje do 12ej.... wiec musze czekac do jutra rana i wtedy dzwonic.
Ale dziewczyny, powiedzcie szczerze, czy znacie przypadek, zeby testy ciazowe wyszly pozytywne, a beta 3 dni pozniej wynosila tylko 70? szukalam i szukalam, i naprawde nigdzie nie znalazlam takie przypadku....
A wiesz kiedy dokładnie miałaś owulację ?dzis jak bylam na pobraniu krwi na ta druga bete spotkalam ginekologa i mi powiedzial, ze jak beta dzisiejsza nie bedzie " w setkach" to nie ma na co liczyc. ze jak bedzie nawet 150 to nie ma o czym gadac- w sensie o ciazy..