• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Negatywny test owulacyjny

Witam z mężem staramy się o 2 dziecko już ponad rok wszytskie badania w porządku, a jednak co miesiąc to samo... Rozczarowanie.. Stąd moje pytanie robię testy owulacjne i zawsze wychodzą 2 grube kreski od 12 dnia cyklu do samej miesiączki . W tym miesiącu grube kreski były tylko 13-14 dzień cyklu. Teraz już 2 nawet nie widać. Czy jest szansa, że mogło się udać bo już tracę nadzieję na rodzeństwo dla córki :( słyszałam teorie, że nawet we wczesnej ciąży testy owulacjne wychodzą pozytywne...

reklama
Witam z mężem staramy się o 2 dziecko już ponad rok wszytskie badania w porządku, a jednak co miesiąc to samo... Rozczarowanie.. Stąd moje pytanie robię testy owulacjne i zawsze wychodzą 2 grube kreski od 12 dnia cyklu do samej miesiączki . W tym miesiącu grube kreski były tylko 13-14 dzień cyklu. Teraz już 2 nawet nie widać. Czy jest szansa, że mogło się udać bo już tracę nadzieję na rodzeństwo dla córki :( słyszałam teorie, że nawet we wczesnej ciąży testy owulacjne wychodzą pozytywne...
testy owulacyjne sa do wykrywania ewentualnej owacji- jak sama nazwa wskazuje.
Do wykrywania ciazy sa testy ciazowe albo badanie poziomu betaHCG z krwi.
Niestety czasem tak jest, ze niby wszystko Ok a ciazy nie ma. My z mezem zdrowi, staraliśmy sie ponad 2 lata. W koncu sie udalo. Czego i Tobie zycze.
Jakie badania robiliscie?

u mnie pozytywne testy owu wyszły zarowno dzien przed okresem, jak i w dniu pozytywnego testu ciazowego, nie sugerowalabym sie nimi.
Jakie badania robiliscie? Bo „wszystkie” to dosc ogolne pojecie, a liczba badan diagnozujacych problem jest w zasadzie nieskończona ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry