reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Niania elektroniczna Neno Berkano

Cześć :) Czy któraś z Was ma i może polecić albo odradzić nianię elektroniczną marki Neno? Chodzi mi głównie o model Berkano. Zależy mi, żeby niania wyłapywała odgłosy mojej córeczki i informowała mnie, że mała się obudziła. Chcemy przenieść ją z naszej sypialni do własnego pokoju i żeby spać spokojnie muszę wiedzieć, że w razie przebudzenia malucha niania mnie też obudzi ;) Dodatkowo chciałabym, żeby urządzenie miało zasięg pozwalający na monitorowanie śpiącego dziecka podczas szybkiego wyjścia z psem na trawkę pod blokiem.

Poczytałam dużo opinii o tym modelu i tej marce, ale nie jestem pewna, czy wszystkie pozytywne są prawdziwe ;)

reklama
Ja mam neno gato2. Co prawda juz nie uzywam, bo nie mam takiej potrzeby, ale byla przydatka i spelniala swoja funkcje. Mam domek i bardzo duza dzialke. Na jakas tam odleglosc dziala, ale byly zaklocenia. Jesli chcesz, aby kamerka dzialala, jak wyjdziesz przed blok to polecam kamerke, ktora laczy sie z wifi. Wtedy na tel masz podglad i nie musisz sie martwic o utrate polaczenia.

Dzięki :) Chciałabym się zmieścić do 500zł (im taniej, tym lepiej). Możecie polecić jakąś nianię w takim budżecie z WiFi, ale też z monitorkiem? Chodzi o to, że w większości niań te aplikacje działają bardziej na zasadzie podglądu kamerki, a ja chciałabym słyszeć każdy odgłos dziecka (nawet w trybie czuwania), tak żeby móc się obudzić i pójść do pokoju maluszka.

Do góry