Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mój syn też wolał pierś, butli nie ruszał. Woli być głodny. To nie chodzi o to, że karmiłam z butli, ale o to czym karmiłam. Dzieci są niezwykle mądre. Może warto zawalczyć o laktację. Jeśli wolisz mm, to uzbroj się w cierpliwość. W końcu zgłodnieje na tyle, że wszystko zje. Może skonsultuje się z innym pediatra i zobacz co ci powieProszę o pomoc. Od początku karmie moja malutka z butelki. Nie mam pokarmu. Ale od 2 dni mała nie chce butelki. Zmuszam ja albo na spiocha podaję. Ale są to małe ilości które zje. Nie wiem czemu nagle nie chce pić z butli. Wyprubiwalam już bebilon,, bebiko,hipp, nan zwykle i w każdym przypadku to samo. A jeszcze tydzień temu ciągnęła butle ze smakiem. Oczywiście byliśmy u lekarza dwa razy a on że wszystko jest wporzadku, trza zmienić mleko i że przesadzamy. A mała płacze bo głodna i smoka tak jakby nie umie znaleźć. Widzi butelkę to grymasi. Już nie wiem co robić. Pomóżcie. Malutka ma 3 tygodnie.
Dziś mam wizytę u innego pediatry. Ciekawa jestem co mi powie. Dziś malutka rano protestował znowu ale po południu ładnie zjadła. Cyca wgl nie chce, bo przystawiam ją mimo iż pokarmu brak.Mój syn też wolał pierś, butli nie ruszał. Woli być głodny. To nie chodzi o to, że karmiłam z butli, ale o to czym karmiłam. Dzieci są niezwykle mądre. Może warto zawalczyć o laktację. Jeśli wolisz mm, to uzbroj się w cierpliwość. W końcu zgłodnieje na tyle, że wszystko zje. Może skonsultuje się z innym pediatra i zobacz co ci powie