Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A propo odezwała się ta dziewczyna co wstawiła wczoraj zdjęcie tego czopu?nie przejmuj się, nie masz 16 lat, gdzie ciąża wtedy jest powodem do plotek i obgadywania.
Niech się patrzą i podziwiają twoja determinację, ze MIMO TO kształcisz się dalej![]()
Nie, też wyczekujeA propo odezwała się ta dziewczyna co wstawiła wczoraj zdjęcie tego czopu?
nie… tez czekałam na informacje, ale cisza.. swoją droga Mysle, ze gdyby był To troll To by była aktywniejsza..A propo odezwała się ta dziewczyna co wstawiła wczoraj zdjęcie tego czopu?
Jak byłam na studiach to moja koleżanka była w ciąży. Każdy ja wspierał i my i wykładowcy. A później wspólnie czekaliśmy jak urodziJezu, cieszę się, że mogę wam wszystko powiedzieć i że zawsze podniesiecie na duchu![]()
Myślę że to jest prawdziwa historia i obawiam się najgorszego. Stąd takie długie milczenienie… tez czekałam na informacje, ale cisza.. swoją droga Mysle, ze gdyby był To troll To by była aktywniejsza..
Ja tak samo się zastanawiam jak się to potoczyłoNie, też wyczekuje
A ten post został usunięty?Myślę że to jest prawdziwa historia i obawiam się najgorszego. Stąd takie długie milczenie
Mi szczerze nie chce się w to wszystko wierzyć... Jedynie te zdj, to mnie zbija z tropuMyślę że to jest prawdziwa historia i obawiam się najgorszego. Stąd takie długie milczenie