reklama
M
marul
Gość
Nie ma mowy. Dzisiaj mecz. Co najwyżej mogę ją wziąć do pubu na piwo, czipsy i oglądanie meczu.
Mamuska
mama Maciaska i Meduzki!
Widzę, że mój małzonek napisał już Wam o tym, że o rocznicy pamiętał, ale na dwa dni przed 
Hmmm myślałam, że to przez roztargnienie, że coś mu sie pomyliło itd. I tak uważałam, że jest słodki, że pamiętał i z samego rana zaskoczył mnie uroczym mailem wysłanym z pracy i prezentem. Nawet nie miało znaczenia, że to wszystko dwa dni przed czasem... ale... właśnie przeczytałam, że napisał o meczu, który jest dzisiaj
jaki z tego mozna wyciągnąć wniosek - to nie przypadek! Chciał mieć z głowy wszystkie sprawy związane z rocznicą, żeby mieć dziś wolny wieczór. O, naiwności!!!!

Hmmm myślałam, że to przez roztargnienie, że coś mu sie pomyliło itd. I tak uważałam, że jest słodki, że pamiętał i z samego rana zaskoczył mnie uroczym mailem wysłanym z pracy i prezentem. Nawet nie miało znaczenia, że to wszystko dwa dni przed czasem... ale... właśnie przeczytałam, że napisał o meczu, który jest dzisiaj

kachasek
matka-wariatka :)
za to mój mąż pamięta o rocznicy, ale 2 lata temu jak przyleciałam po pracy do domu z prezentem usłyszałam... "ale ja nic dla ciebie nie mam, bo przecież prezentów się nie daje"
myślałam, że mnie skręci, nawet głopiego kwiata nie kupił. nie miał kasy, to mógł go urwać z klombu
ale piłki nożnej nie ogląda i tu ma u mnie plusa;-)

ale piłki nożnej nie ogląda i tu ma u mnie plusa;-)
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
A moje Kochanie to pamięta i o urodzinach, i o imieninach (nie tylko moich, ale praktycznie całej swojej najbliższej rodziny i znajomych
).Wie dokładnie kiedy urodziła się nasza córeczka (pewnie kiedyś, za parę lat zapomni).No i nawet pamięta którego dnia i o której godzinie po raz pierwszy powiedział mi, że mnie kocha
.

Franeczka21
Początkująca w BB
INNA22 takiego meza tylko pozazdroscic 

reklama
mój się wziął na sposób.
z racji, że u nas wszystkie ważniejsze rzeczy wypadają 25tego, to postanowił, że ślub- owszem, byle 25tego! pozostało mu tylko miesiąc zapamiętać :-)
i tak, 25 luty - urodziny teściowej
25 maja - urodziny teścia
(być może) 25 lipca urodzi się córka
25 sierpnia - moje urodziny
25 października - ślub cywilny
25 listopada - ślub kościelny
25 grudnia - Boże Narodzenie i prezenty dzień wcześniej
))
i pamięta
swoją drogą, wychodzi mi, że dziecię chrzcić będziemy dopiero w styczniu 209, bo dopiero wtedy 25 wypada w niedzielę
z racji, że u nas wszystkie ważniejsze rzeczy wypadają 25tego, to postanowił, że ślub- owszem, byle 25tego! pozostało mu tylko miesiąc zapamiętać :-)
i tak, 25 luty - urodziny teściowej
25 maja - urodziny teścia
(być może) 25 lipca urodzi się córka
25 sierpnia - moje urodziny
25 października - ślub cywilny
25 listopada - ślub kościelny
25 grudnia - Boże Narodzenie i prezenty dzień wcześniej
i pamięta

swoją drogą, wychodzi mi, że dziecię chrzcić będziemy dopiero w styczniu 209, bo dopiero wtedy 25 wypada w niedzielę
Podziel się: