kami1094
Fanka BB :)
Rozumiem. I absolutnie bez hejtu - ale rozumiem, że nie macie po 16 lat, więc warto byłoby na przyszłość się po prostu zabezpieczać. Zarówno facet jak i Ty powinniście wiedzieć do czego może prowadzić stosunek bez zabezpieczenia i być gotowi ponieść tego konsekwencje. Myślę, że lepiej zapobiegać niż stawać przed takim wyborem. Osobiście gdybym usłyszała takie słowa od mojego partnera, nawet kiedy związek byłby niesformalizowany, to byłby to dla mnie strzał w twarz - ale to oczywiście mój punkt widzenia.Po dzisiejszej rozmowie z Panią w Albie mam wrażenie, że Toruń to zadupie na końcu świata. Bo okazało się, ze nie badają u nas tylko wywożą. A próbki z soboty dopiero w poniedziałek zawieźli, Pani mówi, ze będą jutro wyniki. A mi się już kończy cierpliwość.
A dwa przepraszam, jak któraś z Was moje słowa zabolały. Ale każdy jest na innym etapie życia. A ja wiem, że dla mnie samej to byłby za dużo, bo mój chłopak wprost powiedział, że nie chce tego dziecka. I ze byłby nieszczęśliwy gdyby było i się urodziło.
Dawaj znać jak będą wyniki i co dalej.