reklama

Nie widac zarodka

reklama
Jeśli w grę wchodzi życie i zdrowie kobiety, to nie opierajmy się na opiniach tylko na faktach medycznych.
skoro wchodzi w grę życie i zdrowie kobiety to się jedzie do innego lekarza itd. A nie zadaję pytania na forum.
Ja napisałam co słyszałam i wyczytałam, masz prawo to ocenić, ale ja sobie tego nie wymyśliłam. Najwidoczniej wiele kobiet jest w błędzie tak jak i ja bo "skąś" to się im też wzięło.

Widzę, że tutaj niepotrzebna gównoburza powstaje. Skoro tyle z was uważa, że nie mam racji to w porządku, pewnie macie rację i żyłam ze zła informacją.
Przynajmniej teraz już wiem jak to jest z tą beta ;)

reklama
Znalezione w sieci.
Zobacz załącznik 1436069
"Do 5 tygodnia przyrost jest największy, min 66%, potem zwalnia". Dziewczyna ma przyrost 58%, a nie 10%. Nie spisywała bym ciąży na straty, a poczekała, bo mimo wszystko wygląda to obiecująco. Znam ciąże z gorszym przyrostem, a prawidłowe i donoszone. :)
Ja się nie chce czepiać słówek, ale nie wiem, czy właściwe jest pisać, że ciąża ze słabym przyrostem (a niestety przyrost 58 % na tym etapie jest słaby) wygląda obiecująco. To raczej ciąża, którą należy kontrolować i być gotowym na każdy scenariusz. Nie zawsze klepanie kogoś po plecach i mówienie, że będzie dobrze ma sens. Oczywiście może się wszystko dobrze skończyć i tego życzę autorce postu ale niech trzyma rękę na pulsie do czasu potwierdzenia przez lekarza, że jest dobrze.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry