Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana to rób soczki owocowo warzywne moja ulka uwielbia je.Kaszki juz rozne probowalam jej dawac i niestety nic z tego,ona nawet nie chce sprobowac.Probowalam robic kakao bo myslalam ze jak mleko sie zabarwi to wypije i tu tez marny skutek.Mowie Wam zadnych zup nie je.Zreszta latwiej powiedziec co je.Beznadziejna to dla mnie sprawa bo moje dziecko nie chce jesc tez ani owocow ani warzyw!A co sie z tym wiaze ma zaparcia.Wiec dobrze ze chociaz soki pije bo inaczej to juz w ogole klapa totalna.:-(Czy jest tu jakas Mama ktorej dziecko tez tak beznadziejnie je?3-4potrawy i to by bylo na tyle co moja corka dopuszcza do swojego menu.:-(
lilly badanie kalu (zwykle, na pasozyty i lambrie - nie wiem jak sie to pisze) i moczu mozesz zrobic na wlasna reke w laboratorium prywatnym przynajmniej bedziesz spala spkojnieIsunia Badanie krwi nam lekarz zlecil i na tym sie skonczylo

a moja w ogole od urodzenia nie lubi jajek i juz ... wyczuje i wypluwajajek prawie wogóle nie jada (tylko w lanych kluskach, panierce kotletów, a pod czysta postacią jaka nie zje) .

Emilka je ladnie jak ma towarzystwo duze towarzystwo. bylismy u mojej kuzynki to z jej 3 letnim synkiem z jednego talerza jadla parowke z keczupem i zjadla 1,5 parowki
..wiec w domu tez jej kupilam keczup dla dzieci i dupa.............zje kilak kawalkow i tyle...........jesli chodzi o chcleb to najlepsze z niego jest maslo............wygryza maselko a reszta zostaje..........z obaidami jest roznie .............lubi pomidorowke wiec jej robie.........ale to tez do czasu bo potem sie jej przejada..............no i generalnie jemy razem przy stole Emila je sama ma swoj talerzyk sztucce.itp..........w ogole najlepsze jedzenie to jest z cudzego talerza

to mam jeszcze jeden problem.....Emila ladnie je do czasu az nie przyniose jedzenia Natalki.....i wtedy to jzu jest koniec ona musi miec to samo

oby wkoncu ten stan jej przeszedl
lilly moze jednak sama idz na badanie kalu i moczu do prywatnego laboratorium, nie powinny te badania duzo kosztowac...lekarznie skierowal na badanie kalu bo stwierdzil ze poprzez morfologie sprawa sie wyjasni,morfologia wyszla ok