F
F87
Gość
Łe no to jak Wy te poprzednie dzieci zrobiliście jak się seksicie? Przypadkiem chybaNo przepraszam ja się bzykać,seksie,bądz dla tych delikutaśnych PIER.. ole z moim Emżetem.
Ale zaproponuje mu dziś serduszkowanie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Łe no to jak Wy te poprzednie dzieci zrobiliście jak się seksicie? Przypadkiem chybaNo przepraszam ja się bzykać,seksie,bądz dla tych delikutaśnych PIER.. ole z moim Emżetem.
U mnie to samo, drzemka. Ciężki los matki. Nawet się śmiać normalnie nie można. Mogłam jednak kupić porządne jeansy, a staremu gacie z bawełny wyrzucić. Teraz mogła bym rżeć w głos niczym klacz na wybiegu... A tak?Młoda śpi, a ja wydaję z siebie dźwięki jak mały warchlak na skraju lasuŚmiać się w głos nie będę, zbyt szanuję te chwile spokoju
![]()
Jak mi się Krysia obudzi, to się naprawdę wkurzęTylko na Boga ojca…załóż sobie kubeczek menstruacyjny!
Rób aż nie zrobisz. Do skutku. Ewentualnie do szóstki.
No przepraszam ja się bzykać,seksie,bądz dla tych delikutaśnych PIER.. ole z moim Emżetem.
Krysia piękne imięJak mi się Krysia obudzi, to się naprawdę wkurzę![]()
No i takie są efekty serduszkowania. Teraz możemy tylko sobie szpital wybrać I lekarza zmienić, nic innego nie pozostajeU mnie to samo, drzemka. Ciężki los matki. Nawet się śmiać normalnie nie można. Mogłam jednak kupić porządne jeansy, a staremu gacie z bawełny wyrzucić. Teraz mogła bym rżeć w głos niczym klacxybs wybiegu... A tak?Pozostał tylko cichy chichot
![]()
Jak mi się Krysia obudzi, to się naprawdę wkurzę![]()
DziękiKrysia piękne imię![]()
Wszystko się da. Jak można sobie załatwić rezonans na NFZ za dwa tygodnie w mieście 25 tys. mieszkańców to i kubeczek po cichu się da.To nie da się kubeczka założyć po cichu?
Ja nie wiem…
Faza błagam mi się się obracają tak się śmieje w sklepieSama nie wiem. Poniosło nas. Wiesz jak jest, wrócił do domu po pijaku, natrzaskał mi po pysku i jakoś tak mu uległam, przecież on mnie leje tylko jak pije gin lubuski. To chyba dobry jednak człowiek jest.
Ale tak do golasaRozbieraj! Od rozbierania rośnie stężenie beta hcg we krwi! Sama też się rozbierz, co Ci szkodzi?
Może i pięciu rączki za pierwszym razem wyjdą to wiesz wszystko zalezy od tego ile plemników się wgryzieRób aż nie zrobisz. Do skutku. Ewentualnie do szóstki.