kanga_aga
Fanka BB :)
Alek w srednio dobrze zawiązanej kieszonce![]()
bardzo ładnie zawiązana kieszonka
a naprawdę super dajesz sobie radę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Alek w srednio dobrze zawiązanej kieszonce![]()

Ja mieszkam w małym miasteczku i patrzą tu na mnie jak na ufoluda, gdy maszerujemy sobie z Zosią ulicą, nie szczędząc krytycznych komentarzy.
Szkoda, że u nas warsztatów nie ma i pewnie długo jeszcze nie będzie:-(.
ja mam tkaną chustę i przyznam się tylko, że w wiązanej noszę od 4 miesiąca - bo wczesniej myślałam, że to trudne - tak zawiązać. nie zawsze mi wychodzi ae się nie zrażam, teraz noszę na biodrze, jeszcze chcę nauczyć się na plecach. mam chustę bebelulu, jest dosyć sztywna, ale myślałam, żę to jedna z lepszych firm. dopiero później się dowiedziałam, że są inne
i że chusty są bardziej miękkie. a nie nosiłam w wiązanekj tez dlatego, że na instrukcji mojej było napisane, że w "kieszonce" tzn tak jak demonstruje jedna z was można nosić dopiero od 4 miesiąca.... szkoda, że nie nosiłam tak od samego poczatku. Myślę, że mała na pewno lepiej by spała w chuście. Chociaż i tak nie mogę narzekać bo córa chustę lubi. a moja chusta jest właściwie taka sztywna, że nie wiem czy dałabym radę zawiązać ją na miesięcznym dziecku....