Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, proszę o poradę. Moja córka nigdy nie przespała nocy. Gdy opowiadam komukolwiek że mając 10 miesięcy budzi się co 3 h na karmienie to mi nikt nie dowierza. Czy to nienormalne ?
NormalneDziewczyny, proszę o poradę. Moja córka nigdy nie przespała nocy. Gdy opowiadam komukolwiek że mając 10 miesięcy budzi się co 3 h na karmienie to mi nikt nie dowierza. Czy to nienormalne ?
Do roku podaje się mleko na żądanie, więc nie powinno się podmieniać na wodę.Moja w tym wieku też się tak budziła i chodziło o karmienie. Ale ona ogólnie miała ogromny apetyt. Przeszło jej po 12 miesiącu i wtedy zaczęła przesypiać noce. Możesz sprawdzić czy nie chodzi o picie w nocy i dlatego się często budzi. Może pomóc bidon/ butelka z wodą pod ręką przy łóżeczku
Dziewczyny, proszę o poradę. Moja córka nigdy nie przespała nocy. Gdy opowiadam komukolwiek że mając 10 miesięcy budzi się co 3 h na karmienie to mi nikt nie dowierza. Czy to nienormalne ?