P86
Fanka BB :)
Kp i kpi. Ogólnie odciągam ale staram się przystawiać do piersi.A jesteście kp czy na mm?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kp i kpi. Ogólnie odciągam ale staram się przystawiać do piersi.A jesteście kp czy na mm?
Czyli problem mleka odpada ... pozostaje lekarz wg mnieKp i kpi. Ogólnie odciągam ale staram się przystawiać do piersi.
Daje espumisan, teraz spróbowałam jeszcze z windi i poszło, jednak wcale mnie to nie pociesza, bo nie chodzi o to żebym musiała mu pomagać... kupa bardziej wodnista niż stała oczywiście. Mały miał robione usg brzuszka już 2 razy i nic nie mówili o nieprawidłowościach. Jak nie spożywałam bmk nie było takich problemów, ale gdy wróciłam( a zbiegło się to w czasie że szczepionka na rota) to zaczęły się właśnie jakieś dziwne akcje.Przepraszam, miało być redukować antybiotykiem
Odbijam właśnieJsk mocno zagazowany to moze sprobuj odbijac, nawet po kp. Moze duzo pomoc.
U niego to było zmiennie najpierw zatrwadxenie 2 dni, potem biegunka 2 dni, a teraz znów zatrwadzenie.Po rota to chyba bardziej biegunka występuje niż zatwardzenie?
Gdyby nie to, że widzisz, że dziecko się męczy, to powiedziałabym, że przy kp jest normalne, że dziecko robi kupę raz na tydzień.
A może masz szansę zapisać się do innego pediatry?