reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nieobecność

ola na razie nie dziękuję, żeby nie zapeszać. Zaczynam pomału się obawiać kiedy się zabiorę w końcu do nauki do tej obrony... :-( Pewnie jak zwykle dzień przed obroną... ;-)
Pewnie część dziewczyn nam zniknęła, bo wróciły do pracy, a szkoda....:-( :-( :-( Brakuje ich tutaj, prawda??? :-( :-( :-(

reklama
Wogole nie mam ostatnio czasu, Aguli chyba zęby ida ( po raz kolejny , a nie ma jeszcze ani jednego :baffled:) i niestety czytam tylko wyrywkowo, a pisać ech...Ale nadrobię :-) po wizycie teściów :-)

MAM STAŁE ŁĄCZE!!!!! A WŁAŚCIWIE TO MAM NOWEGO KOMPA (wypasionego hehe) Jezu ale sie ciesze - musze wyszystko ponadrabiać!!!! Właśnie sieeze na trzech wątkach jednoczesnie i czytam. A mam nową klawiature i jakos nie umiem na niej pisac. Boze jak sie za wami stęskniłam to nawet nie wiecie!!!!! BARDZO!!! Ale od dziś wielko COME BACK i juz będe codiznnie zaglądać. Dzić czytam na maxa wątki. Musze koniecznie nadorbić te półtorej miesiaca - OJ BĘDZIE CIĘŻKO!!!! A z Marysia mam jeszcze straszne problemy, ale to opisze we właściwym wątku.
ALE SIE CIESZĘ ŻE TU JESTEM!!!! YUPI!!!! :-) :-) :-)

Hej dziewczyny!
I ja powracam!!!
Przepraszam, ale prawdopodobnie nie nadrobie wszystkiego co napisalyscie jak mnie nie bylo, wiec czasem pewnie bede nie w temacie, ale jestem i postaram sie zagladac.
Zaczely sie zajecia, malutka strasznie marudna w dzien i w nocy :( Niania w miare. Ja wymieta fizycznie i psychicznie - ledwo zyje...
Potrzebuje wsparcia i totalnego odreagowania psychicznego.

A+T witaj! ja tez dzis powrocilam hihi!!!
Gluszek milo ze jestes! i doskonale cie rozumiem ja tez mialam na poczatku ten kamp zepsuty i tez kupilismy nowy (tez wypasiony ale tu sie cieszy maz)!! tak wiec dziewczyny piszcie jak najwiecej!!!!

reklama
Nasza kochan a+t+ ty to zdrolna kobieta jestes dasz rade,jestesmy z toba kochana i werzymy ze nie masz czasu na nic,ale sie trzymaj dasz rade juz niedlugo i koniec,buziaczki dla ciebie:-)

Do góry