reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecność

trin to sie dzialo,mecza takie sny,a zlodziei wszedzie pelno,fajnie,ze juz mieszkasz sobie w domku,powoli sie urzadzasz pewnie,jak dzieci reaguja na nowa chtake???

Mnie dwa dni nie bylo,a tu tyle czytania,i buuuuu... nikt o nas nie pytal:errr: :no2: :rolleyes2: :sorry:
smutno mi:-(

reklama
Maxin mnie tez tu nie bylo:( bie martw sie:(:(:(:(
:):):):):):):)

a trak w ogole to chcialam sie spytac :gdzie sie podzialy te te wszyskie dizewczyny, ktore pisaly bedac w ciazy?np Helunia??kto jeszcze nie pisze a pisal??

Jestem z powrotem cała szczęśliwa :-) :-) :-) Obronę mam już za sobą, więc największy problem z głowy :-) POstaram się zaglądać na bieżąco, ale mam jeszcze sporo do roboty w nowym domku. Dużo rzeczy do rozpakowania i sprzątania oczywiście. Dzieciom bardzo dobrze się śpi w nowym domu. Jak będę miała trochę więcej czasu to pochwalę się i wkleję zdjęcia :-)

Tamarunia, Helunia chyba do Anglii wyjechała. Ale rzeczywiście teraz udziela się dużo mniej osób.

Maxin, wybacz że nie pytałam o ciebie ale te dni ostatnio zlewają mi się w jedną wielką całość i nie jestem w stanie spostrzec kogo nie ma a kto jest.

Maxin, wariatko :happy: pewnie że Cię lubimy. MNie też nie było i to trzy dni, bo jakaś awaria w sieci była :errr: i cholera jasna przepladła mi bluzka na allegro :unibrow:

reklama
trini - GRATULACJE!!!! Jestesmy z Ciebie dumne!!!! Koniecznie wklej fotki domku i zdjecia z chrzcin!!! NA pewno Anusia wygladala slodko w bieli :)

Do góry