Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
kasiunka piękny stół i krzesła. Mnie z kolei podobają się nowoczesne meble i klasyczne, ale Tomek jest bardziej za klasyką, więc nie możemy mieć nowoczesnego wnętrza.
kurde,ale pięknie jak w salonachz katalogów,,,chyba zrobię kilka zdjęć moich pokoików co by wszystkim niezadowolonym ze swoich chałup humor poprawić;-)
tylko zamelduje ze mam od 15-31 sierpnia gosci, przyjezdzaja rodzice, ponadto 20-24 mam sommer school na Uni i juz sie przygotowuje, takze do konca sierpnia nie bede aktywna, wogole praca mnie tak wciaga ze mam coraz mniej czasu na BB
kurcze, ale na majówkach od jakiegoś czasu cisza. nie wiem czy to przez wakacje czy co ale kiedyś to było tak że co weszłam na bb to masa postów, nie miałam nawet czasu tego nadrabiać. a teraz przez cały dzień praktycznie nikt nic nie pisze :9