• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nieobecność

sorki laski ja ostatnio tak raczej z doskoku zagladam na majowki........mniej czasu na kompa,a tyle do zrobienia w domu,zazdroszcze kropecka ciazy,moglam bym zwolnic troche:-D;-)

ale staram sie jak moge;-)

reklama
kasiunka normalnie mamy pecha jestes blisko a ja w szpitalu..... nie wiem moze kiedys nam sie uda spotkac
(to znaczy dzis mnie wypuscili o 16-stej

No jestem. Wróciłam w nocy. Było świetnie jak zawsze wyszalelismy się na nartach. Pogoda wymarzona. Słońce, cieplutko i śnieg na stoku!:tak:
Heksulka nie miałam internetu i nie wiedzialam, że juz wyszłaś. Pecha do spotkań mamy rzeczywiście.

ja znikam na czas jakis, mam bardzo wazna prace do wykonania i czeka mnie wiele nieprzespanych nocek, postanowilam zrezygnowac z BB dopoki nie sfinalizuje tego projektu, bardzo prosze o wyrozumialosc, w sprawach pilnych mozna mnie lapac na skypie/majlu

bede tesknic...

Ola

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry