Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
Fajnie Ci. :-) Ja na razie jestem dalej na urlopie wychowawczym, więc nie uczestniczę w żadnym programie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Generalnie mały mi juz prawie nie sika w majty. A uczył sie tego ponad miesiac. Nawiasem mówiac głupia byłam wierząc w to, ze dziecko moje osobiste jak inne cudowne dzieci nauczy sie "czystości" w tydzien, dwa
No ale mamy juz prawie to za sobą i uzywamy pieluch tylko na noc. Co pozatym...chyba musze zaczac dalej pisac cholerną prace, która musze jeszcze z pudeł wygrzebac bo na papierowej wersji były poprawki. No i mysle o prawku (jazdy). Pozatym mamy za sobą całkiem udany wyjazd na mazurki. Więc gdyby nie wiszaca nad nami mysl o braku własnego lokum i moi rodzice...(to juz temat na zamkniety wątek), to moze bym nawet nie dostała depresji jesiennej tego roku;-) Buziaki dla Was!!