reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecność

ja tez w tej nowej robocie dostaje po czterech literach tak, że nei mam czasu i siły na BB...moze jak uz się wszystko unormuje to bede wpadała...na razie to jestem jak w amoku...

reklama
gluszku - postaraj sie chociaz co jakis czas wpadac i napisac co tam.
Ja tez nie czytam wszystkiego... tylko na wyrywki najczesciej. Niestety tez brakuje czasu :-(
eager - najwazniejsze, ze jest praca. Pewnie zaraz sie unormuje, uspokoi i bedzie wszystko dobrze. :tak:

Oj ja też ostatnio mam coraz mniej czasu, zresztą bb szybko mnie uzależnia ale jak długo nie siedzę to potem jakoś mnie nie ciągnie... i długo mam czas na prasowanie, zakupy itp. najgorzej jak napiszę pierwszego posta :))))))))) wtedy jestem już wciągnięta i czytam w każdej wolnej chwili :)))))))))

Widze ze nie tylko ja mam malo czasu... chociaz powiem wam, ze jak przyjde z pracy to wole isc z Olem na spacerek niz siedziec przy kompie i dopiero jak maz wroci to tu zagladam... czytam czesto ale gorzej z pisaniem...

brak czasu znam to niestety:(
ja zaczynam ostro sie uczycchce pozdawac egzaminy obronic sie by ten koszmar skonczyl sie raz na zawsze!!
studentki czy wy tez macie takie uczucie zenic wam do glowynie wchodzi???ucze sie i mam wrazenie ze nic nie umiem:(co sie ze mna dzieje!!!!!!!!
brakmi juz sil
pomocyyyy

Hej dziewczyny !

Czarnulka jak Ci się wydaje, że nic nie umiesz to znaczy że umiesz !!! :tak:

A czemy tu tak pusto od kilku dni ??????????????????????:confused: :confused: :confused:

Właśnie dobrze Ewe napisała - jak juz sie ma takie ogromne zalegosci to człowieka tak bardzo nie ciagnie. Jak się już wejdzie i poczyta to to działa jak narkotkyk - jestes wciagneta na maxa. A teraz jak na złosć znowu mam jakiegoś wirusa na kompie i net nie działa. Ja juz sobie odpuściłam czerwcowki - mimo że tam tez dość dużo siedziałam. Ale tak dziewczyn ysa bardzo aktywne, dużo z nich siedzi w domu albo pracuje na pół etatu i dlatego jak tam sie nie zagląda to jest kupa nadrabiania.
CO do tego jak dużo dziewczyn zniknęło to smutne...
Napisałam kiedyś smsa do Anety - nie wiem czy ją pamiętacie, taka zgrabna blondynka z córeczką około 5 lat i teraz synek był. Ale mi nie odpisała.......

głuszku - nie znikaj - ja też zaglądam tylko w weekendy - bo w tygodniu nie mam czasu - szczególie teraz jak pisze te głupie cv itp. - ale nie wyobrażam sobie rozstać się z BB - po prostu robię tak jak maxin - czytam kilka ostatnich stron i czasami nie zauważam, ze ktoś naisał coś ciekawego

Pamiętam Anetę- bardzo dawno się już nie odzywała. Właściwie jak urodziła Tomeczka to chyba go tylko pokazała i już potem nic nie pisała.
...A jak byłyśmy w ciąży tak tu było wesoło i dużo nas było. Wszystkie na zwolnionkach w domciu siedziałyśmy.... Ach rozmarzyłam się- FAJNIE BYŁO:tak:

reklama
witam u nas swieta urwanie głowy w tym sklepie pracuje do swiat i rezynuje, ale mam nagrana juz nowa prace za wiecej a mniej godzin i pracy klientów w ciągu dnia moze ze 100 a tu terz to 100 na 2 godziny chyba bede sie tam potwornie nudzic no nic zobaczymy
a jak tam plany na wakacje??/ macie??

Do góry